Mitt Liv

Berättat av Alfred

Född 2009. Södertörns friskola. 7nv1.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

29.08.2022

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag heter Alfred och jag älskar att spela paddel tennis och spela tv spel på min fritid. jag älskar att spela fotboll med mina kompisar på typ helgen eller på loven och det var lite om mig själv. Jag gillar också att titta på film med min familj eller att åka till t.ex. Grönalund och åka massa karuseller eller typ ett museum där det finns massa kola saker att titta på och att läsa om så att man får veta historia eller testa nya saker.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknar klockan 06:00 och stiger upp ur sängen sedan så väljer jag mina kläder för dagen vilka var ett par beige chinos, en grå tröja och en champion hoodie. Sedan så går jag till köket och gör två mackor med 2 steka ägg. När jag har ätit upp mina mackor så borstar jag mina tänder och kollar när en buss går till skolan vilket var 08:14 och då går jag till bussen vilket oftast tar runt 10 minuter. Efter att jag har åkt klart bussen så tar jag pendel tåget från Stuvsta station till Flemingsbergs station när jag är vid Flemingsberg så går jag till skolan vilket tar typ 10-12 minuter.

Då när jag är framme vid skolan väntar jag på att vi ska börja och då sitter jag och spelar på min mobil med mina kompisar. När vi börjar går jag igenom skoldagen som normalt och blir klar med det mesta av mitt arbete och när jag har ätit lunch och sådant så åker jag hem med pendel tåget till Huddinge station och åker buss därifrån hem.

När jag har kommit hem så plockar jag ut diskmaskinen och duschar så att jag inte får dålig hygien, efter det så sätter jag mig och pluggar i en timme sedan så spelar jag på min dator med mina kompisar och väntar tills att middagen är klar. Efter jag har ätit upp så borstar jag tänderna och blir klar för att gå och lägga mig. Men efter att jag är klar med det så tittar jag på Tik tok eller en serie i typ 1 timme och medans jag gör det så somnar jag ibland men oftast så somnar jag oftast vid typ 21:30.

Publicerat

2 oktober 2022

Berättat av

Alfred

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/03391

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Södertörns friskola

Klass

7nv1

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!