Mitt Liv

Berättat av Martin

Född 2009. Södertörns friskola. 7nv1.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

30.07.2021

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej jag heter Martin jag är 13 år gammal och jag bor i ett ganska stort hus bredvid Kvarnbergsplan Huddinge jag går på Södertörns Friskola i Flemingsberg.

Jag vaknade vid ungefär 10.30, jag vaknade ganska sent idag därför att jag hade varit uppe sent kvällen innan, jag sätter bara på mig en kortärmad tröja eftersom jag sover i ett par pyjamasbyxor sedan går jag och äter frukost det enda jag åt var en halv rost macka med smör och ost eftersom jag inte var så hungrig därefter går jag till badrummet och borstar tänderna men jag tar även en snabb kalldusch för att ordentligt vakna till. Efter duschen så går jag till min garderob och sätter på mig ett par beige cargobyxor och en vit t-shirt nu är klockan ungefär 12.00, jag ringer mina kompisar eftersom vi skulle träffas idag efter det så kollar jag på mobilen en liten stund sedan går jag mot Huddinge centrum. När jag och mina kompisar träffas så går vi först och äter lunch på den lilla Subway restaurangen. Efter vi har ätit så tar vi tåget och åker emot Mall of Scandinavia (MoS) i Solna.

Efter ungefär 40 minuter så är vi framme i MoS där vi spenderade nästan hela dagen att shoppa och kolla på film jag köpte ett par jeans shorts och ett par strumpor. När klockan var ungefär 17.30 så åt vi middag på Vapiano i MoS. Sedan så gick vi i samlad trupp till tåg stationen. Vi åkte tåg till Huddinge centrum och sedan gick vi alla våra skilda vägar hem.

När jag hade kommit hem var klockan 18.45. Jag satte mig och kollade på ”The Flash” i ungefär två timmar, nu var klockan 20.45 jag bytte om och hoppade in i våran pool för att sedan gå och duscha igen. Därefter satte jag på mig pyjamas byxor och borstade tänderna klockan var 22.00 när jag gick och lade mig.

Publicerat

2 oktober 2022

Berättat av

Martin

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/03393

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Södertörns friskola

Klass

7nv1

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!