Mitt Liv

Berättat av Albin

Född 2009. Södertörns friskola. 7nv1.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

29.08.2022

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

På min fritid så tränar jag friidrott och tränar 6 åringar i friidrott. Jag gillar också att spela på min dator.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag ska berätta om en helt vanlig skoldag.

Jag vaknade klockan 07.35 av mitt alarm, när jag hade vaknat helt så gick jag och gjorde en ost och rökt kalkon toast och jag drack blåbärssoppa till, sen så kläde jag på mig och borstade tänderna efter det så sprang jag till bussen för att inte missa tåget som gick i Huddinge centrum klockan 08.10, bussen var fullsatt så då sprang jag för glatta livet till tåget.

När jag kom till skolan så skulle vi ha bild, vi skulle fortsätta på skriet. När bilden var slut så skulle vi ha mattematik vi fick nya matte böcker men det visade sig att 7gp skulle ha böckerna så vi skulle få dom nya matte böckerna, efter det så skulle vi ha svenska då började vi med berätta om en dag i mitt liv. Det var roligt, sedan hade vi engelska då skulle vi ha läxförhör jag fick 15/15 det var också ganska roligt. Efter det så fick vi våra engelska böcker då började vi jobba med pengar kapitlet. Sedan hade vi mentorstid då gick vi igenom vad som skulle hända och vilka läxor vi skulle ha den veckan.

Sen gick jag hem och spelade sea of thieves med några klass kompisar sen käkade vi middag sedan pluggade jag till några läxor sen gick jag och la mig i min säng.

Publicerat

2 oktober 2022

Berättat av

Albin

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/03401

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Södertörns friskola

Klass

7nv1

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6532 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!