Mitt Liv

Berättat av Arvid

Södertörns friskola. 7MD.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknar kl 06:00 varje dag jag tar på mig mina vanliga kläder de vill säga en T-shirt en munkjacka ett par byxor och ett par strumpor. Sen äter jag frukost då äter jag en macka eller mjölk med flingor och ett glas vatten/mjölk. Sen cyklar jag eller åker buss till skolan.

På skolan så börjar vi med en lektion som oftast är en timme lång. Efter de lektionen har vi fem minuter rast. Sen har vi oftast en litt lektion och sen är det lunch. På lunchrasten så gör man inte så mycket man sitter mest i sitt kontor och har tråkigt eller så pratar man med kompisar. Sen så har man en till lektion sen tio minuter rast. och sen en till lektion.

Efter skolan så åker jag hem och spelar spel på min dator eller så kollar jag på en en film. Men oftast gör jag min läxa om jag jag har någon. Eller så är jag med en en kompis. Men på torsdagar behöver behöver jag städa.

Publicerat

19 december 2022

Berättat av

Arvid

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/03622

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Södertörns friskola

Klass

7MD

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!