Mitt Liv

Berättat av Agnes

Född 2010. Bergaskolan. 6A.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

27.10.2022

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag heter Agnes och är 12 år. Jag bor i ett vitt radhus med min familj, som består av: mamma Linda, pappa Erik, lillebror Arvid och lillebror Malte. Mitt största intresse utanför skolan är cirkus. det är såååå roligt! jag har cirkus träning varje söndag i 2,5 timmar. Utanför träningen brukar vi i gruppen ses och hitta på något roligt och umgås.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknar av min väckarklocka klockan 07.00 men jag stänger av den i sömnen och somnar om. Som tur är så har jag en till väckarklocka på mobilen som jag vaknar av. Jag fortsätter ligga kvar i sängen till kl. 07.35. Då får jag bråttom eftersom skolan börjar redan 08.20. Jag slänger på mig ett par träningsbyxor och en tjocktröja. Sedan går jag ner och äter frukost. Jag äter macka med smör och ost och ett glas äppeljuice. Jag packar fort min väska och cyklar till skolan. Vi har först två lektioner innan vi får en tjugo minuters rast. Sedan har vi tre lektioner till innan det är lunch. Vi får raggmunk med lingonsylt och potatis och purjolöksoppa. Efter lunchen så har vi träslöjd. Halva klassen har syslöjd och andra halvan har träslöjd. På träslöjden så gör vi handgjorda hyllor med konsoller. Vi slutar skolan klockan 14.00. Då cyklar jag hem och gör mellis. Jag äter typ samma sak som jag åt till frukost. Sedan tittar jag på tv och gör lite läxor. klockan 16.30 kommer min innebandy tränare och hämtar mig med bil. Vi åker till en innebandy hall och har träning med resten av laget i en timme. Jag åker sedan hen och äter middag, det blev morotsbiffar. Efter det så duschar jag och tittar på telefonen. Och om det är stökigt i köket så hjälper jag mamma och pappa att städa köket. Jag brukar inte göra läxor på torsdagar så jag går och läggar mig. klockan är 22.00 när jag kommer i säng.

Publicerat

19 december 2022

Berättat av

Agnes

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/03692

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Bergaskolan

Klass

6A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!