Mitt Liv

Berättat av Selma

Född 2010. Bergaskolan. 6B.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

27.10.2022

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

jag heter selma och jag är 12 år. jag bor i uppsala i ett område som heter kåbo. jag gillar att spela piano, jag går på friidrott och så går jag på pass på friskis och svetttis. jag gillar också att springa i skogen och leka med kompisar.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

jag vaknade ca 7:10 av att pappa kom in i mitt rum för att vattna blommorna. jag gick upp, gick på toa och gick sedan tillbaka och la mig för att sova lite till. när kl var 7:20 klädde jag på mig. jag tog en grå tröja med blåa utsvängda jeansbyxor. sedan gick jag ner till de andra. min lillebror och pappa var redan uppe. jag fixade frukost. jag tog två mackor med smör och ost för vi hade nästan inget annat att äta då. medan jag åt frukost läste jag lite i en bok som heter warriors och som handlar om katter. sen borstade jag tänderna, packade jympapåsen, och cyklade sedan i väg för att möta en kompis vid ica nära. sen cyklar vi tillsammans till skolan. skolan börjar 8.20. sedan var jag i skolan och det var en vanlig dag med no, matte, idrott, slöjd och engelska. vi fick raggmunk till lunch. skolan slutade 14.50 men det här var vår senaste dag. på idrotten dansade vi. när vi hade slutat gick vi till vårt fritids, villan. vi pysslade skålar och massa halloweenpynt. vi fick göra lyktor också och jag gjorde en med en kyrkogård på. sen hade vi en liten halloweenfest där där vi fick chips. sen åkte jag hem. sen åkte jag hem vid typ kvart i sex och vi åt middag kvart i sex. efteråt spelade vi catan.

Publicerat

19 december 2022

Berättat av

Selma

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/03714

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Bergaskolan

Klass

6B

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!