Mitt Liv

Berättat av Clara

Född 2010. Svensbyn skola. klass 5.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

29.12.2022

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Först väckte mamma mig kl. 07:00 och då gick jag upp och fixade mig och så åt jag mina vitaminbjörnar och borstade tänderna. Och sedan så klädde jag på mig ytterkläder och cyklade ner till bussen och åkte till skolan.

Lektionen börjar alltid kl. 08:00 och idag hade vi MATTE, SVENSKA och IUP i 80 min. Sedan gick vi på rast i 15 min. När vi kom in igen så hade vi SO i 80 min om religion det var rätt så kul. Och efter så gick vi upp till maten kl. 10:55 och åt mat, den var god.(Det var kyckling och ris.) Efter maten gick vi på lunchrast i 30 min.

Efter lunchrasten så hade vi svenska i 40 min och direkt efter så har vi engelska nationella prov i 1tim 40 min med en rast i mellan som var 15 min. Egentligen brukar vi ha svenska i 60 min och engelska efter rasten men det är nationella prov idag så då hade vi en annorlunda dag i slutet. Sedan var skolan slut och jag åkte hem med bussen och gick hem där bussen släppte av mig. Den tog ungefär 40 min att gå hem. Och så åt jag mat, kollade på tv:n och bara chillade. Sedan la jag mig kl. 22:00.

Publicerat

12 januari 2023

Berättat av

Clara

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/03740

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Svensbyn skola

Klass

klass 5

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!