Mitt Liv

Berättat av Caspian

Född 2011. Brotorpsskolan. 5A2022.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

24.11.2022

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

EN DAG I MITT LIV

Av Caspian SN

Jag vaknar vid 07:00 och då klär jag på mig kläder brukar oftast ta på mig mina svarta jeans, hoodie, ett par strumpor.

Och sen äter jag frukost och då brukar ta en maka eller yoghurt med skinka som pålägg.

Sen brukar jag gå till skolan vid 07:55 om de inte är sovmorgon. När de är måndag och jag börjar vid 09:00 så går jag 08:40. Men jag hinner alltid i tid till skolan.

När jag kommer hem så brukar jag sätta mig vid datorn brukar oftast bara spela spel. Men kollar på Youtube ibland också. (Youtube är en app där man kollar på videos som kallas för “Youtube videos”). Sen brukar jag spela Fortnite, Minecraft eller CS:GO. Fortnite är ett 100 spelare spel man kör en match med 100 spelare och om man vinner en match får man en “victory crown” och för de ska bli minde personer i matchen måste man döda varandra. Och Minecraft är ett spel där man ska bygga upp en bas och farma (farma eller hur man nu stavar det är liksom att man ska få material till hus eller saker som man kan bygga med blocken man får. Till exempel om man hugger ett träd så år man träblock) och göra en stor hus/bas. Eller så försöker man vinna spelet och om man ska vinna måste man döda en Ender dragon. de är en drake man måste döda i “the end” för att vinna. Och CS:GO är bara ett spel där de är två team som ska försöka få mest elims asså för varenda person man dödar på man en elim/ kill .Och de laget som får mest elims vinner. Och sen kan man köra parkour de brukar jag göra de är kul. Eller så kollar jag bara på Youtube.

Sen ibland kan jag hänga med en kompis efter jag har kommit hem från skolan. Och då hänger jag oftast med Bruno.

jag brukar inte hjälpa till så mycket men jag kan duka eller städa sen ibland nu på sommaren har jag gjort lunchen fast de var kanske inte så avancerad lunch t.ex pasta och köttbullar eller nudlar (men nudlar äter jag nästan aldrig bara innan nån sak eller jag vet inte kanske om jag är sjuk men annars brukar jag inte äta de) men de är ingenting men sen har jag gjort hamburgare till middag och de blev bra men jag gjorde de med pappa men kan nog klara de själv. Jag umgås med familjen och med kompisar jag umgås med dom flesta killarna i klassen. Och då brukar vi (när jag hänger med kompisar) då eller de är mest bara Bruno G utanför skolan och då brukar vi spela eller chillar och har kul.

Publicerat

16 januari 2023

Berättat av

Caspian

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/03768

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Brotorpsskolan

Klass

5A2022

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!