Mitt Liv

Berättat av Anton

Född 2011. Brotorpsskolan. 5A2022.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

24.11.2022

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min dag

Jag heter Anton och är 11år och bor i Bagarmosen som ligger i Stockholm. Så här ser en dag ut i mitt liv. Jag vaknar på morgonen av min mobil som ringer tio över åtta. Först ligger jag kvar i sängen 10-20 min sen går jag upp. Sedan klär jag på mig och sätter upp mitt hår i en tofs sen går jag ner för trappan och gör ett glas oboj. Oboj är en pulvermix som man blandar med mjölk så blir det mjölk med chokladsmak. Jag brukar också göra en maka med smör till det. Sen borstar jag tänderna och springer till skolan. Vi brukar ha tystläsning på morgonen. Sen har vi svenska där vi gör alt möjligt. Sen har vi mate. Vi håller på med decimaltal. Sen har vi lunch vi brukar få alt möjligt från tacos till blomkålssoppa.

Sen brukar vi ha so,no, eller engelska. När alla lektioner är slut så brukar jag gå till klubben. Klubben är ett ställe där man kan spela, köra fotboll, vara nere i jympasalen. Det är nice som sagt. Sen brukar jag gå hem typ vid tre eller fyra någonting. Sen har jag fotbollsträning. Jag packar alla mina grejer till träningen sen cyklar jag till träningen. Det tar 5 till 10 min. När träningen är slut så cyklar jag hem eller så stannar jag kvar typ en timme. När jag kommit hem så äter jag middag sen gör jag läxor om jag har annars så kolar jag på Youtube eller läser en bok. Sen borstar jag tänderna och lägger fram kläderna på golvet som jag ska ha på mig nästa dag. Sen ställer jag ett alarm på 06:50. Och gojsar ner mig i sängen och lägger mig 22.00

Publicerat

16 januari 2023

Berättat av

Anton

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/03792

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Brotorpsskolan

Klass

5A2022

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!