Mitt Liv

Berättat av Pascal

Född 2011. Brotorpsskolan. 5B2022.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

08.11.2022

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

EN DAG I MITT LIV

Jag vaknar på morgonen klockan 07:00 och så går jag upp och tar på mig kläder jag brukar inte ha på mig så tiata kläder på mig. Sen går ja ner och tar frukost jag tar en toast det är en macka som man rostar och det kalas toast. Men jag brukar också ha sylt på mackan jordgubbssylt det är när man har pressat grejer och jordgubbar och väldigt mycket socker och så tar man det på toasten. Jag dricker smoothie och då tar jag i mango, jordgubbar, mjölk och yoghurt och lite mer. Men sen så mixar jag den och det kallas smoothie det är jättegott. Man blir pigg av det. Sen brukar jag sätta mig i soffan och kolla på min telefon. Det finns många grejer på en telefon många spel och jag brukar spela/kolla på Instagram, Tiktok och Youtube. Ibland så brukar jag gå upp i mitt rum och där spelar jag dator spel och dem heter Fortnite och Roblox . Jag spelar med kompisar och ibland med andra personer från andra delar av värden.

Vid 08:00 går jag till skolan. Min skola heter Brotorpsskolan och den är jättebra. Jag går i 5B och vi är 24 personer i vår klass. Mitt favorit ämne är idrott för att jag gillar att hålla på att springa. På rasterna håller jag på att köra olika kul lekar och basketboll. Jag leker popcorn kul oftast och då ska man försöka ta varandra alla ska försöka ta varandra och om man kular non samtidigt så kör man sten sax påse det är när man gör olika tecken med händerna och sten vinner sax, sax vinner påse, påse viner sten.

Sen så går jag hem och gör lite mellan mål innan jag går på non träning jag kör basket och fotboll. Basket är när man dribblar en boll med händerna och ska försöka få in det i en korg. Fotboll är när man ska dribbla en boll med fötterna och ska skuta mål och man ska skuta mål med bollen.

Sen åker jag hem och duschar och byter om med nya kläder och så killar jag lite och tar det lugnt. Jag går upp och borstar mina tänder sen byter jag om till pyjamas och det är som kläder fast man sover med dem sen går jag och läger mig. Jag lyssnar på en låt tills jag somnar.

Publicerat

16 januari 2023

Berättat av

Pascal

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/03798

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Brotorpsskolan

Klass

5B2022

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!