Mitt Liv

Berättat av Bartlomiej

Född 2010. Entréskolan Stockholm. 6:2.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

09.02.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag gillar att friidrotta och då tränar jag diskus, slägga, kula jag brukar också dansa mycket och det gör jag i skolan och på fritiden

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag heter Bartek och bor i Huddinge (Stockholm). Det här är mitt liv:

Jag vaknar klockan 06.00 på morgonen, klär på mig, oftast när jag klär på mig så har jag mjukisbyxor och en t-shirt och sedan efter när jag har klätt på mig så äter jag frukost klockan 06.10 och då så äter jag yoghurt med crunchy müsli. Efter att jag har ätit frukost så går jag och borstar tänderna, sedan så klär jag på mig ytterkläder och så går jag till skolan klockan 07.00.

Min skola ligger vid sjön Trekanten i LIljeholmen. Under en skoldag har vi många olika ämnen bl.a Slöjd, Dans, Matte, Svenska och bild. Min favoritskoldag är torsdag för att då har jag Slöjd och Dans. Vi äter lunch i skolan klockan 11.10 till klockan 11.40 det brukar vara biff ofta.

Sedan är jag i skolan ungefär 7 timmar. Efter skolan när jag är på väg hem så är klockan ungefär 15.00, jag åker då pendeltåg och tvärbana. Det tar cirka 40 minuter för mig att åka hem.

När jag är hemma så kollar jag på TV. Efter att jag har kollat på TV så äter jag middag klockan 17.00 och då brukar det vara köttfärs med makaroner. När jag har ätit middag så går jag och kollar på TV igen. Sedan så går jag och duschar, efter det så klär jag på mig pyjamas sedan borstar jag tänderna och sedan går jag och lägger mig klockan 21.00 och somnar direkt.

Publicerat

24 februari 2023

Berättat av

Bartlomiej

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/04554

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Entréskolan Stockholm

Klass

6:2

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!