Mitt Liv

Berättat av Emira

Född 2008. Entréskolan Stockholm. 8:2.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

03.11.2022

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknar 7 på morgonen. Sedan går jag och äter frukost, till frukost äter jag macka och dricker te. Sedan går jag och borstar tänderna.

Det tar 15 min att åka till skolan om jag åker med tunnelbanan men minut med tvärbanan. När jag kommer till skolan så är oftast min första lektion sv och matte, min andra lektion är No, min tredje lektion är So, min sista lektion på måndagar och torsdagar är Estet.

Efter skolan så går jag oftast hem, ibland är jag med kompisar, när jag kommer hem så brukar jag kolla på serie. Jag kollar på en serie som heter Wednesday på en dator jag har hemma efter de brukar jag äta någonting. Sedan går jag tillbaka till mitt rum eller tv rum och kollar på serie igen. Efter det så äter jag, när jag har ätit klart går jag till mitt rum och sätter på mina led lights och kollar lite på mobilen när jag har kollat klart så går jag och borstar tänderna och byter om till pyjamas och borstar håret.Sedan stänger jag av mina led lights och sätter på min natt lampa, sen går jag och lägger mig.

Publicerat

24 februari 2023

Berättat av

Emira

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/04518

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Entréskolan Stockholm

Klass

8:2

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!