Mitt Liv

Berättat av Meja

Född 2010. Entréskolan Stockholm. 6:2.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

10.02.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag gillar att rita, spela spel, hänga med vänner, spela fotboll och jag älskar att vara med hästar.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

På helgen väcker min mamma eller pappa mig beroende på vem jag är hemma hos, klockan nio för att jag ska ta min ADHD medicin. Jag går upp och äter frukost, oftast en macka med vatten. Sedan skriver med vänner och kollar nyheter eller på sociala medier. När jag ätit går jag och borstar tänderna, och sen går och klär på mig. Jag tar på mig kläder som jag känner mig bekväm i. Mjuka byxor och en hoodie.

Sen kollar jag på min mobil eller på min dator, platta eller nintendo. Är det min mobil så kollar jag på Youtube eller så gör jag edits, på datorn så spelar jag Rival Stars Horse Racing eller Star Stable Online. Tar jag plattan ritar jag på procreate, tar jag mitt nintendo spelar jag Zelda, Fortnite, The Witcher eller Fifa 23.

Hemma behöver jag ta bort alla saker som vi har använt vid maten och ställa in saker i diskmaskinen. Ställa in mat i kylen och torka av bordet.

Jag umgås nästan bara med min familj, alla mina vänner har andra saker att göra eller så svarar dom inte. Dom jag pratar med bor inte här, utan i Blekinge Göteborg och Kalmar. Så vi umgås mest i spel och genom telefonen, men jag bryr mig så mycket om dom ändå. Vissa av mina vänner träffar jag varje vecka i stallet eller i skolan.

På kvällen så borstar jag tänderna, tvättar ansiktet och går på toa. Sedan går jag och tar nio gram melatonin så att jag kan somna enklare. lägger mig i sängen och försöker somna.

Publicerat

24 februari 2023

Berättat av

Meja

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/04550

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Entréskolan Stockholm

Klass

6:2

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!