Mitt Liv

Berättat av Emelie

Född 2011. Lindåsskolan 4-9. 5A.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

10.07.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag heter Emelie blir kallad ebland ems och jag gillar mörkblåt och siris och gillar och bada dyka.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknade på morgonen av solstrålarna från mitt fönster. jag går up och säter på mig morgonrocken och sedan går jag ner och tar två smörgåsar,smör,ost,salami,mjölk från kylskåpet och så smörar jag och läger på salamin och osten på smörgåsarna och sedan tar jag ett glas från skåpet och häller på mjölk i glaset sedan går jag ut från köket och går in i vardags rumet.Där sitter mamma och pappa och äter frukost och dom äter smörgåsar och kaffe dom kollar på nyheterna och dom säger att det ska bli 23 grader varmt ute. Sen sa jag god morgon och mamma och pappa sa ochså god morgon och sedan så satt jag mig i sofan och äte frukost och vi tittade på nyheterna och sedan när vi hade sutit i en kvart så skulle mamma gå up och sminka sig och pappa skulle raka av lite skägg och jag stannade kvar i soffan. För jag ville kolla på mitt pogram otajmat som hanlar om en tjej som har lite otur som heter kata och alla kallar henne katastrof och hon är kär i en kille som heter jack och katas kompis lilly hade bråkat och då hängde lilly med alxandra och hennes kompis men alexandra är inte snäll mot kata. Sedan när jag har kollat i 20min så stäler jag talriken och glaset i disken och går up och dushar sen går jag ute ur dushen och tar en handuk och sedan går jag och byter om till mina fina shorts och tröja som jag fick av mamma och pappa föra året och sen så går jag och borstar tänderna i 2min och sen tar jag och Fluxar och sen sminkar jag mig och gör iornig väskan till landet och sen så tar jag mitt tuggumi och solgassögon och telefon och klocka. Sedan skrek pappa utanför huset till jag och mamma kom vi måste åka nu och då gick vi ute och låste dörren och tog med oss väskorna och satte oss i bilen sedan började pappa starta bilen och så åkte vi och det går 1h och 15min till landet och sedan så stanade vi vid en mack och köpte bensin,glass och drikor. Sedan så åkte vi igen och jag valde zingo som drika och daim som glass och det var jätte gott sen hade vi ätit upp och då så var vi framme

och då gick vi ut och så kom kusinerna med bilen från stockholm och mina kusner heter Jusefin,Erik och Filip och sedan kom dom ut från bilen och vi hälsade och sen tog vi allas väskor och gick ner med väskorna i båten och farmor var redan på landet sa pappa och då bakerade Daniel som är pappas bror och pappa bilarna sen gick vi till båten och så gick alla på båten och då kom pappa och Daniel tillbacka och så gick dom på båten och då satte jag,Josefin,Eric och Filip på oss flytvästarna så körde pappa oss till landet och då var vi framme och då kom farmor på bryggan och så gick alla up för stegen och kramma farmor och varanra sen sa Jusefin,Eric,Filip ska vi bada. Då sa jag ja och då satte vi på oss badkläderna och hoppade i vattnet.

Publicerat

26 januari 2023

Berättat av

Emelie

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/03986

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Lindåsskolan 4-9

Klass

5A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!