Mitt Liv

Berättat av Annie

Sandeplanskolan. 6b.

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag bort tillsammans med min mamma och min bonuspappa han har jag bott med i 10 år. Sen har jag två syskon som är 6 och 7 år och heter Anton och Vincent. Sen har jag en pappa men honom träffar jag inte så ofta typ en gång i månaden. Jag har bott i mitt hus i åtta år.

I mitt hem så har vi 8 rum m . Mitt rum, Antons rum , vincents rum, mina föräldrars rum, ett vardagsrum uppe och nere , ett gästrum och såklart ett kök.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej! Jag är 12 år gammal och bor i Höllviken. Jag vaknar av mitt alarm på mobilen 06:45 och går upp och tar på mig mina mjuka morgontofflor och min morgonrock.

Jag går ner från från trappan och då äter jag havregrynsgröt och dricker juice medans jag tittar på min mobil.

När jag ätit upp min frukost så tar jag en dusch. När jag har duschat så tar jag på mig rena

kläder tex ett par jeans ett linne och en tjocktröja. Efter jag tagit på mig kläder så sminkar jag mig lite , tar parfym och fixar håret medans jag tittar på en serie. Sedan tar jag på mig en jacka ,mössa , vantar , skor , hjälm och tar med mig alla mina skolböcker.

Utanför mitt hus så möts alla tjejer som bor i Rängsand och vi cyklar till skolan tillsamman och det tar typ en kvart. När jag är framme på skolan så lägger jag in mina böcker i mitt skåp och går jag till min lektion. Innan lunch så har jag slöjd, bild och musik. Till lunch så brukar det bli panerad fisk med dillsås. Efter lunch så har vi rast och då brukar jag äta min frukt tex ett äpple. Efter rasten så har vi tre lektionen idrott, svenska och so innan vi slutar för dagen.

Efter vi slutat så tar jag min telefon och mina saker och går mot min cykel. Jag brukar cykla hem med en kompis.

När jag kommit hem brukar jag äta mellis tex oboy och en macka. Efter jag ätit min mellis så brukar jag gå upp på mitt rum och plugga på prov eller läxor vi har. Efter jag pluggat så brukar jag titta på tiktok. Sedan tar jag på mig träningskläder och cyklar till min gymnastik med mina kompisar. På gympan så brukar vi ha trampett, bord, tumbling och airtrack. Efter gympan cyklar jag hem med vänner igen.

När jag är hemma igen så brukar jag äta middag, ta en dusch, ta bort sminket, göra min skincare och borsta tänderna. Sedan går jag upp på mitt rum och går och lägger mig i min säng och tittar på Netflix och sen somnar jag.

Publicerat

30 januari 2023

Berättat av

Annie

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/03996

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Sandeplanskolan

Klass

6b

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!