Mitt Liv

Berättat av Julian

Född 2011. Enskedefältets skola. 5b.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

17.01.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag heter Julian och jag gillar att spela på min gamingdator och mina spelkonsoler. Jag gillar också att hänga med kompisar på Discord och bygga med Lego. Jag gillar också att simma och läsa.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknar oftast runt klockan 7 och jag blir väckt av någon av mina föräldrar, oftast min pappa. Jag går ner och äter frukost (oftast flingor och bröd) och sedan går jag upp och kollar på min mobil. (En mobiltelefon är som en rektangel som man kan ringa andra och meddela andra med. Man kan också kolla på videor på sin mobil). Sedan klär jag på mig kläder och borstar tänderna. Sedan går jag till skolan klockan 8. När jag är där har jag lektioner och kortrast tills klockan 12:10 då klassen går och äter lunch. Om jag får vara ärlig hatar jag skolmaten. Det är oftast kokt potatis och sej. Sej är det värsta jag vet och kokt potatis smakar inte ens något. Jag har oftast med mig mat hemifrån för jag äter oftast ingen lunch på skoldagen. Efter lunchen har vi långrast. Efter 40 minuter av rast har vi lektion till runt klockan 14, då slutar skoldagen och jag går hem. Jag är hemma ungefär 14:35 och när jag är hemma (om det är någon där) tar jag kaffe och macka. Sedan går jag upp och spelar på min gamingdator eller kollar på youtube, vilket är en sida på World Wide Web där man kan kolla på andra videor någon har gjort på sin youtube-channel. Jag spelar eller kollar på min dator tills det är middag. Efter det spelar jag Minecraft online med mina kompisar, oftast Louie och Allan, som båda går i min klass. Sedan när vi slutar spela spelar jag antingen själv eller så läser jag eller bygger med Lego. Jag tar kvällsmat (som ofta är samma som frukosten, fast på kvällen) och går och borstar tänderna. Och när jag borstat tänderna går jag och läser i min säng tills jag blir trött och somnar. Jag somnar oftast klockan 23:00 på vardagen.

Här är en lista på alla aktiviteter jag går på.

Simning på tisdag

Schack på fredag

Spelprogrammering på söndag.

Jag brukar inte hjälpa till hemma. Fast jag tänker börja med att hjälpa till och laga mat.

Publicerat

7 februari 2023

Berättat av

Julian

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/04130

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Enskedefältets skola

Klass

5b

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!