Mitt Liv

Berättat av Yasin

Född 2008. Gunnarsbyskolan F-9. 8A.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

11.01.2023

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

innan jag lägger mig så sätter jag på larm mellan 06.30 och 06.50 beroende på vilken dag det är men idag så vaknade jag rätt så tidigt jag vaknade 06.35. På morgonen så bäddar jag sängen och borstar tänderna som vanligt. Sedan så äter jag frukost och frukosten kan variera ibland men om det blir brist med tid innan skolan så brukar jag bara ta en frukt eller bara dricker något så jag är fylld eller mätt bara.

Skolan börjar 08.00 jag börjar alltid gå 07.30 till skolan eller lite innan. På vägen till skolan så går jag förbi örnvallen (Charlottenberg) och sedan på andra sidan av vägen så tar jag den vägen förbi de vita lägenheterna på väg mot idrottssalen, jag tar denna vägen för att jag tycker den går snabbare. När jag kommer till skolan så lägger jag mina hörlurar i mitt skåp och hänger av mig jackan vid ingången och går mot torget i skolan. Där ser jag alltid någon av mina kompisar typ vid sidan av trappan.

sedan så har vi bara några konversationer innan det börjar ringa in. Idag så hade vi NO som första lektion och vi arbetade med sexualkunskap.

sedan så slutar vi lektionen 09.30 och börjar SO direkt efter 09.30. detta är lektionen som jag sitter i just nu och skriver detta. Jag har ungefär en kvart på mig innan vi slutar och ska ha idrott.

men som jag vet så kommer vi att spela badminton på idrotten och sen efter kommer vi ha språkval. de språken som finns är Tyska, Engelska, Svenska och spanska. Jag har spanska så jag behöver gå till en annan byggnad bredvid skolan och ha lektion där. sedan är det lunch,

just nu så är klockan 13,05 och jag har svenska och sedan SO på slutet.

efter skolan så går jag hem såklart och när jag är hemma brukar jag titta på Youtube, Netflix och kanske spela lite ”call of duty.

Ungefär vid 16.00-17.00 så kommer min bror hem efter 2 timmars tåg till Karlstad efter att ha varit på gymnasiet där. sen efter så väntar jag på min pappa som kommer hem ungefär vid 18.00-19.00 och äter middag tillsammans ungefär kl 20.00.

Därefter lägger jag mig och samma rutin sker om igen.

#Mittliv 2023-01-17

Publicerat

8 februari 2023

Berättat av

Yasin

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/04140

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Gunnarsbyskolan F-9

Klass

8A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!