Mitt Liv

  • Jack

  • Jack

Berättat av Jack

Född 2011. Nolbyskolan. NOB11C.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

23.01.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Hej jag heter Jack och är 11 år jag går i fotboll i laget Gerdsken bk jag har 4 syskon dom hter Ellie Vide Vincent och Elwin. jag gillar spaghetti och köttfärssås. är typ 157 cm lång jag bor i Alingsås som ligger nära Göteborg.Jag har haft ett djur en Kameleont som heter frallan men han dog efter 2 månader.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min Dag

Jag vaknar 06:30 av mitt larm på telefonen jag tar min telefon och kollar tiktok till 07:00.

Sen tar jag av mig min pyjamas och väljer kläder det blev ett par adiddas byxor och en puma tröja. Jag går till köket och fixar varma mackor när dom är färdiga sätter jag mig vid soffan och äter mina mackor medans jag kollar på fotbollsnyheter. När klockan är 07:45 så blir jag körd till skolan av min bonus pappa.När jag är framme vid skolan så går jag och pratar med mina vänner innan skolan börjar.Skolan börjar 08:00 när jag har slutat klockan 14:00 går jag till Lidl och köper choklad efter jag har ätit min choklad så går jag hem.Medans jag går hem så kollar jag på fotbolls klipp på min telefon.När jag är hemma så fixar jag lite mat och spelar Fifa 23 hela tiden tills 16:30 för då tar jag på mig mina fotbolls kläder och mina målvaktshandskar. Jag är målvakt träningen börjar 17:15 jag är där lite innan så jag kan prata med lagkamrater och skuta lite boll.När träningen är slut 18:45 så hämtar min mamma mig när jag är hemma så går jag till badrummet och klär av mig och hoppar in i duschen och lyssnar på musik .När jag har duschat färdigt tar jag på mig nya kläder och spelar med vänner. när middagen är klar så går jag och sätter mig vid mat bordet och äter det blev pasta och köttbullar. Efter jag har ätit upp går jag och sätter mig vid soffan och kollar tv och äter chips.Tills jag ska sova klockan 22:45 går jag och borstar tänderna när jag är klar går jag in i mitt rum och tar av mig mina kläder och sätter på mig pyjamas och lägger mig i sängen och försöker sova.

Publicerat

9 februari 2023

Berättat av

Jack

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/04162

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Nolbyskolan

Klass

NOB11C

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!