Mitt Liv

Berättat av Hailey

Född 2010. Robinson Vårfru. 7A.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

09.12.2022

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hailey Bergman, Tisdag 10 Januari

Jag börjar med att vakna av mitt alarm 06.00 och sedan ligger jag kvar en stund. Jag börjar först att gå och tvätta ansiktet sedan går jag ner och äter frukost. Jag brukar oftast äta någon macka eller yoghurt. Sedan så går jag upp och sätter på mig de kläder jag ska ha på mig efter det så sätter jag mig vid mitt skrivbord och sminkar mig och gör mig i ordning. Efter det så packar jag min väska och går ner till bilen. Jag brukar få skjuts till bussen som går 07.15 vid en väg längre upp.

Vi sätter oss på bussen jag, Cameron och David och då åker vi till Örsundsbro där vi byter buss till en som går till Enköping. Sen går vi från Westerlundska till skolan. På

skolan så tar jag av mig ytterkläderna och går och hämtar min dator i mitt skåp. Sedan går jag och Agnes till våran lektion. På fredagar så samlas vi i Rosa det är ett klassrum som ligger vid våran hall. I Rosa så har vi studietid. Det innebär att vi kan göra klart saker vi inte har hunnit göra på lektionen.

Vi hade studietid i 30 minuter och sedan hade vi idrott som vi är på friskis och svettis. Sedan har vi svenska som vi har i 55 minuter men vi hinner inte gå från friskis och svettis så vi kommer alltid försent men det är okej för våran lärare. Ibland så får vi även sluta tidigare på idrotten för att hinna med svenskan. Efter sista lektionen innan lunch, vilket är svenskan, så lämnar vi våra datorer i våra skåp och går och tar mat. Vi äter i det klassrum som vi var i senast. Sen efter lunchen har vi rast och efter det så är det inte många lektioner kvar på dagen. När vi har slutat så brukar jag och Agnes gå till Friskis och svettis och gymma. På Friskis finns det jättemånga olika maskiner som hjälper mig med att träna. Vi tränar i kanske två timmar och när vi är klara på gymmet alltså när vi har gjort allt på våra scheman så tar vi bussen hem. Sen fixar jag mig så att jag kan sova.

Publicerat

13 februari 2023

Berättat av

Hailey

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/04168

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Robinson Vårfru

Klass

7A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!