Mitt Liv

Berättat av Edvin

Född 2009. Robinson Vårfru. 7A.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

20.01.2023

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

En dag i mitt liv, Fredag

_________________________________________________________________________

På dom flesta dagarna vaknar jag runt 07 men det händer oftast att jag går upp runt 08, efter jag har vaknat så ligger jag oftast kvar några minuter innan jag går upp och efter det så väger jag mig och går sedan för att duscha. Jag duschar oftast runt 10 minuter men det kan bli ännu kortare om jag har vaknat tidigare. Efter jag har duschat gör jag min hudvårdsrutin som jag börjar med att använda en cleanser för att rengöra huden, sedan använder jag nån sorts av vitamin c serum och sist en dag kräm. Efter jag är klar med det borstar jag mina tänder i cirka 5 minuter eftersom jag har tandställning och tänker på vad jag ska ha för kläder. Sedan går jag och hämtar kläderna ifrån min garderob som jag har bestämt mig för att ha. Det jag brukar ha är ljus blåa jeans med en zip hoodie. Efter det så börjar jag gå till skolan när det är cirka en kvart kvar tills vi börjar och då kommer jag nån minut innan vi börjar.

Våran första lektion börjar 08:45 och första lektionen är mentor samling där vi oftast gör ett fråga häfte om saker som har hänt. Lektionen slutar 09:15 och då har vi en kvart på oss att gå till idrotten. När vi har kommit fram byter vi om till idrots kläder och går sedan in i hallen och har idrott tills 10:30 då vi går och byter om och sedan har 10 minuter att gå tillbaka till skolan och ha svenska tills lunch. Lunchen börjar 11:35 och slutar 12:20 och först så äter vi lunchen som vi får och idag blev det lasange. Efter vi har ätit brukar vi oftast gå till en affär köpa nått att äta som t.ex donuts som jag köpte idag. När vi har kommit tillbaka har vi våran sista lektion som är slöjd där vi har trä slöjd där vi håller på att göra en kåsa. Lektionen slutar 13:35 och då går jag till gymmet och tränar i runt 2 timmar innan jag går hem. På fredagar brukar jag träna bröst och rygg.

När jag kommer hem brukar jag först äta sedan så spelar jag nått spel med mina kompisar som t.ex mincraft och några andra spel. Vi brukar spela tills typ 03 och efter det brukar jag somna direkt.

Publicerat

13 februari 2023

Berättat av

Edvin

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/04172

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Robinson Vårfru

Klass

7A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!