Mitt Liv

Berättat av Ludvig

Robinson Vårfru. 7A.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

13.01.2023

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Ludvig

HÄRKEBERGA EKEBY 3, 745 96 Enköping

Jag blir väckt klockan 06:00 sen klär jag på mig och packar min väska med min skoldator och så går jag ner till köket och äter frukost. Jag äter en äggröra. Sen går jag till bussen till Skolstaskolan sen byter jag buss till bussen till St:ilian sen går jag ner till skolan.

Skoldagen börjar med vi mentors samling sen efter så är det idrott sen har vi svenska sen är lunch till lunch kan det vara vanligt med tacos efter lunch sen är det slöjd efter slöjden så slutar vi sen går jag upp till st:ilian då tar jag buss en hem.

När jag kommer hem så brukar jag jobba på vår gård. jag brukar köra ut balar till våra hästar med vår traktor och sen hugger jag ved. Efter det äter vi i familjen mat och till middag kan det vara vanligt med hjortgryta. Vi äter och sen så tittar vi på tv och sen brukar jag titta på min dator och sen går jag och lägger mig och sover.

Publicerat

13 februari 2023

Berättat av

Ludvig

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/04176

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Robinson Vårfru

Klass

7A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!