Mitt Liv

Berättat av Birk

Född 2011. Skuttunge skola. 5.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

18.01.2023

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknade klockan 06.00 som jag alltid gör. Jag satt på mig kläder sen så gick jag ner från trappan till köket. Jag åt yoghurt till frukost med flingor. sen brukar jag kolla på tv eller göra läxa. klockan 07.05 går jag upp till bussen. jag väntade ungefär 20-30 minuter för bussen att komma till busshållplatsen. Sen tar bussen mig till Björklinge skolan. sen så väntade jag på en annan buss till Skuttunge skola. Bussen brukar komma 07.50skolan började klockan 08.00.

Jag blev sen som vanligt som tur blir inte min lärare arg för att jag kommer sent. Vi hade matte som första lektion som är i 1 timme sen åker vi till Björklinge skolan och har musik som är i 50 minuter sen går vi till Björkvallskolan för att ha idrott. Efter idrotten har vi lunch, det var Röd currygryta med quorn och basmatiris. sen hade vi rast som var ca 10-20 minuter. Sen så hade vi svenska vi började prata om MITT LIV. Svenska lektionen är ca 35 minuter sen har vi Ämnesfördjupning som är ca 1 timme och 30 minuter en så slutar skol dagen. då går jag upp till busshållplatsen här på skolan. sen kom bussen och jag klev på. bussen åker till Björklinge skolan sen så tar jag en annan buss.

När jag har klivit på den andra bussen så tar den mig till en annan busshållplats som är nära mitt hem. När jag öppnade dörren till mitt hem så klädde jag av mina ytterkläder sen gjorde jag läxan det var en engelska läxa i cirka 10 minuter. Sen så vilade jag lite sen efter jag vilat klart så gick jag till hallen och satt på mig min ytterkläder. Nu ska jag gå upp till en busshållplats och den tar mig till Kunskapskolan för det var öppethus där. när jag klev på buss 100 som tar mig till Kunskapskolan sen gick i in i skolan. Det är en rätt så stor skola som kan ha upp till 600 elever. när jag hade kommit in så kom en guide upp till mig och uppträde sig sen så guidade guiden mig runt skolan. Jag var där cirka 1 timme. en gick jag ut ifrån skolan och väntade på en buss som tar mig hem. När jag hade kommit hem så åt jag rester ifrån igår. Sen gick jag upp i trappan sen in till mitt rum. Sen gick jag och la mig i sängen och somnade.

Publicerat

14 februari 2023

Berättat av

Birk

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/04220

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Skuttunge skola

Klass

5

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!