Mitt Liv

Berättat av Linus

Född 2011. Skuttunge skola. 5.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

16.01.2023

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknar 07:00 på morgonen och klär på mig mina kläder. Jag går och äter frukost. När jag har ätit klart så packar jag idrotts kläder i min idrotts väska. När jag är klar med allt så tittar jag på min telefon den sista tiden som är kvar. När jag ska åka till skolan klär på mig mina ytterkläder och min pappa startar bilen satt den hinner bli varm så han kan skrapa bort isen från fönstren på bilen. När vi hade åkit hemifrån så såg jag nåra rådjur på en åker.

När jag kommer till skolan så går jag till mina kompisar. Efter fem minuter så ringer det in satt då ställer jag mig i kön för att gå in. När jag kommer in så tar jag av mig skorna och ställer dom på hyllan och går ner för trapporna där jag hänger av mig mina kläder. Sen går jag och tvättar händerna och går upp för trapporna igen och jag går upp för en till trappa sen går jag till en korridor. Längst bort i korridoren är mitt klassrum, jag går till mitt klassrum.

När jag kommer in i mitt klassrum såg jag att det var SO som lektion. Jag älskar SO. Vi hade SO i 1 timme och 45 minuter

Efter SO så skulle vi åka till idrotten. Satt vi skulle åka buss till idrotten som är i Björklinge.

När vi kom till idrotten började jag byta om till mina idrotts kläder. När jag kom in till idrottssalen så hade vi en boll lek containerball heter den. När vi hade lekt klart så byter jag om och går ut. Vi går till Björklinge skola och äter lunch. Efter lunchen går vi till slöjden. jag skulle fortsätta med min krok som jag gör av metall jag tycker det är svårt. När lektionen är klar så ska vi åka buss tillbaka till skuttunge skola. Vi kommer tillbaka och har NO. Vi pratade om muskler och skelett. När vi slutade så väntade min pappa utanför skolan.

Sen när jag kom hem så gjorde jag läxa. Jag gjorde mate läxan efter läxan så spelade jag på min dator i mitt rum. Jag spelade Fortnite. När klockan va 17:00 började jag göra i fylla vattenflaska och satte på mig mitt underställ inför ishockey. Jag kommer till ishallen typ 17:20. När jag kommer in i ishallen sätter jag på mig min hockey utrustning och väntar på att jag får gå ut på isen. När jag kommer ut på isen tar jag ett varv runt isen träningen är från 17:45 till 18:45. Jag tyckte att det gick bra. Sen när jag kom hem så hade min mamma gjort falukorv med stuvade makaroner jag tycker jätte mycket om den maten. Efter maten så tittar jag och mina föräldrar på tv klockan 21:00 borstar jag tänderna och går och läger mig i sängen och ska sova. Jag brukar somna efter fem minuter. hejdå framtiden.

Publicerat

14 februari 2023

Berättat av

Linus

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/04224

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Skuttunge skola

Klass

5

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!