Mitt Liv

Berättat av Mollie

Född 2011. Skuttunge skola. 5.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

19.01.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

fotboll, ska börja på handboll

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej!🖐

Jag heter Mollie Bergqvist och är 11 år.

Jag vaknade 05:30 i morse och då låg jag kvar i sängen och använde mobilen sen när klockan var 06:30 så gick jag upp och kläde på mig ett par jeans och en brun hoodie med puma märket på och åt frukost, jag åt en skål med filmjölk och en rostad pågen limpa macka med smör. Sen klär jag på mig ytterkläder och skor och går till skolan.❤

När det ringer in så går vi in först och så klär vi av oss och tvättar händerna. Vår första lektion är svenska med Anna Ö och vi körde Vi i femman på svenskan och när den lektionen var slut så gick vi ut på rast i 20 min. Efter rasten så gick vi in och tvättade händerna igen sen hade vi matte med Sofia A och då jobbade vi med den nya matte boken.

Efter matten så hade vi svenska med Anna Ö och då började vi skriva på En dag i mitt liv. När svenskan är slut så går vi ut på rast i 10 min innan vi går in på lunch och den dagen var de taco fisk med potatis till lunch, efter lunch så hade vi rast själva bara våran klass och vi spelade King.

När rasten var slut så gick vi in och då hade vi SO med Anna Ö och då pratade vi om Gustav den andre Adolf. Efter en stund så bytte vi ämne till bild och det hade vi också med Anna Ö.

Sen så var lektionen slut och då gick jag hem och så ritade jag lite innan vi skulle äta mat och sen så skjusade min mamma mig och min kompis till våran träning och på träningen så sprang vi mycket och sen så spelade vi match⚽. Efter träningen så stjusade min kompis hem oss och en till kompis, när jag kom hem så åt jag en macka och duchade och sen gick jag och la mig🛀🛌.

Publicerat

16 februari 2023

Berättat av

Mollie

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/04234

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Skuttunge skola

Klass

5

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!