Mitt Liv

Berättat av Maya

Född 2011. Skuttunge skola. 5.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

18.01.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

älskar bäbisar och djur. mitt favorit ämne är mate. min familj är kattuppfödare klart

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

hej! jag heter Maya Pedersen och jag är 11 år

I onsdags så vaknade jag 06:00 för att åka till skolan. jag låg i sängen i typ 5 minuter och vaknade till. Sen klockan 06:05 så gick jag upp och kläde på mig. Sen gick jag ner och gick till toan och borstade håret och gick på toa. Sen gjorde jag frukost. Det brukar bli en maka med smör och ost eller skinka men ibland blir det yoghurt . Sen klockan 06:54 brukar jag klä på mig ytterkläder och börjar gå till busshållplatsen.

klockan 07:07 så brukar bussen komma då går jag på bussen efter den har stannat. sedan blippar jag mitt kort på den där apparaten i bussen sedan sätter jag mig oftast längst fram i alla fall på morgonen sen åker vi med bussen i ungefär 10 minuter sen när vi är framme vid Åkerlänna skola som nu heter Samsskolan nu för tiden men aja men där i Åkerlänna så byter vi buss. Sen åker jag buss i ungefär 20 minuter till. efter jag åkt buss i don 35 minuterna så kommer jag fram till skolan och då har jag rast i en halvtimme sen efter ett tag kommer min bff med en annan buss. sen så ringer det in och då står vi i en kö sen är vi 5or först på att komma in sen när vi är inne då klär vi av oss

ytterkläderna sen så går vi i liten trappa upp sen går vi i en korridor och kommer till vårat klassrum son ä r längst bort i korridoren. klockan 8.00 har vi matte sen 9.00 så tar vi bussen till Björklinge skola där har vi lite rast. sen går vi in till musiksalen och har musik. efter musiken samlas vi på skolgården sen när alla är samlade går vi till Björkvallskolan där vi har idrott. efter idrotten åker vi tillbaks till skuttunge skola och ska äta mat.

vi ställer oss i kö sen går vi in och tvättar händerna. och nu ska vi ta matt vilket idag blev

cyrry gryta med ris nu har vi ätit klart och vi har rast nu en liten stund. klockan12:30 går vi in och har svenska sen klockan 13:05 har vi ämnes fördjupning sen klockan 14.35 ska vi gå hem så vi går från klassrummet i tur och ordning. sen klär vi på oss ytterkläder sen så går vi ut och väntar på bussen. klockan 14.40 brukar min buss komma. jag hoppar på bussen och blippar mitt busskort. sen sätter jag min på en plats oftast längst fram. sen åker jag buss i ungefär 20 minuter. sen ungefär 14:00 så är vi i Åkerläna skola där ska vi ska byta buss. klockan 14.05 kommer den andra bussen. jag hoppar på den och sätter mig i bussen. därefter åker vi buss i ungefär 10 minuter så då är vi hemma. när jag hoppar av bussen tar jag posten. sen går jag ungefär 15 meter sen är jag vid mitt hus. sen går jag in och hälsar på min lillebror. sen tar jag något att äta. efter det leker jag mer med min lillebror. efter det gick jag upp till mitt rum och pluggade i typ 30 minuter. sen låg jag min i min säng och spelade roblox. sen går jag ner och är med min lillebror igen. sedan äter jag min mat sen ser jag på lite på film. efter det fixar jag mig och börjar hoppa i säng. SLUT jag

Publicerat

20 februari 2023

Berättat av

Maya

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/04248

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Skuttunge skola

Klass

5

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!