Mitt Liv

Berättat av Noah

Född 2012. Internationella Engelska Skolan Årsta. 4D.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

14.02.2023

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Mitt liv

Hej jag heter Noah jag är 10 år jag är snart 11 jag bor i kärrtorp,stockholm.Nu ska jag berätta om mitt liv.

Jag brukar vakna olika tider fast det beror på vilka tider jag börjar t.e.x. Brukar jag vakna mellan klockan sju och sex sedan äter jag frukost sen går till skolan mellan 08:15.

Jag brukar vara i skolan i sex timmar sen när jag kommer hem äter jag mellis till mellis brukar jag äta macka med ost.Sen brukar jag göra mina läxor sedan äter jag middag vid sju eller sex tiden sen så går jag och sover.

På min fritid har jag fotbollsträning jag brukar ha träningar 5 gånger i veckan plus matcher.Jag brukar också leka med mina kompisar och min brorsa.Jag brukar också umgås med min familj.

Jag brukar inte ha skärm så mycket för jag är så upptagen med träningar de enda gångerna jag har skärm är på fredagar och lördagar och söndagar.Jag spelar fortnite jag kollar också på tiktok på min mobil.

De kläderna jag tycker om att ha på mig är nike jag har nike skor och nike byxor.Jag tycker också om mjukisbyxor. Jag tycker om de för de är sköna jag tycker också om moncler och Louis Vuitton.

Hemma hjälper jag till med ibland att diska med min lillebror jag brukar också dammsuga hemma med min mamma.Jag hjälper också till med att handla och panta.

Jag bor i en lägenhet med min lillebror, och min mamma och min pappa.Vi bor i en 4.Jag delar rum med min lillebror, och min mamma.Vi har en våningsäng i mitt rum.Jag har också en dator, i mitt rum.Jag har också ett nintendo switch,i vårt vardagsrum.

När jag ska gå till träningen tar jag tunnelbanan fast ibland brukar min tränare hämta mig med bil.När jag ska gå till skolan tar jag tunnelbanan sen hoppar jag av i gullmarsplan sen tar jag Årstaberg bussen till skolan jag hoppar av vättersvägen.

Jag brukar äta macka med ost och smör till frukost och mellis.Till lunch äter jag spagetti med köttfärssås. Jag tycker också om köttbullar med stuvade makaroner.jag brukar också iblan äta ute ute brukar jag äta hamburgare. Till dricka brukar jag mest dricka vatten fast ibland dricker jag cola om jag inte äter ute.

Jag har två syskon den ena heter Natti han är min storebror.Han är 22 år gammal.Jag har också en lillebror som heter Isac.Han är sex år gammal.Jag har också en mamma och pappa min mamma jobbar som äldrevård och min pappa jobbar som tekniker och min bror jobbar som youtuber.

Mitt favoritämne är engelska och svenska och matte.Jag började i ies årsta i augusti.Jag har fyra vänner de heter Isak Anton och Mohammed och Kaylan.

Publicerat

21 februari 2023

Berättat av

Noah

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/04318

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Internationella Engelska Skolan Årsta

Klass

4D

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!