Mitt Liv

Berättat av Kaylan

Född 2012. Internationella Engelska Skolan Årsta. 4D.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

03.03.2023

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Mitt liv

Hej!

Jag heter Kaylan. Jag är 11 år och jag bor i Sickla udde, Stockholm.

Nu ska jag berätta om mitt liv.

Jag går upp kl 6-8 på morgonen. Jag äter frukost och sen borstade jag tänderna. Efter jag har borstat tänderna byter jag om till kläder. När jag lämnar mitt lagenhet kl 8:00 på morgonen. När jag går till skolan tar jag först tvärbana till Gullmarsplan. När jag är i Gullmarsplan brukar jag möta min kompisar och sen tar vi buss till skolan. Jag börjar skolan börjar jag kl 8-9 på morgonen kl 12.00 äter jag lunch. Kl 14:00 slutar jag. När jag slutar brukar jag hämta min syster. När jag kommer hem äter jag middag. När jag sover brukar jag gå och lägger mig kl 20:30 till 21:00.

På min fritid brukar jag spela spel på min dator och jag brukar gå ut med mina kompisar och spela fotboll match i Hammarbyhöjden. Jag också brukar spela eller kolla på min telefon. Jag också inte så mycket men några gånger brukar jag baka med min mamma och syster.

Jag har skärmtid typ 4-8 timmar. När jag är på min dator får jag spela 2 timmar. Jag brukar på kvällarna brukar jag och min pappa kolla på film. Jag och min pappa gillar att kolla på action film. Min mamma och syster gör nåt annat när jag och min pappa kollar på film.

Jag brukar ha på mig jeans eller märkeskläder och jag har på mig adidas skor när jag går till skolan. Jag har ett örhänge och jag har ett halsband. När jag går till skolan brukar mina föräldrar säga till mig att ha jeans på mig. Jag önskar att ha nike tech och jordan. Mina favorit kläder jag har är nike byxor och min adidas jacka.

Jag hjälper mamma och pappa med diskmaskinen, tvätten och jag dukar när jag är klar med maten. Jag brukar slänga också soporna. Jag brukar också göra frukost, men inte så mycket. Jag bäddar min säng och jag städar mitt rum några gånger.

Jag bor i en lägenhet i Hammarby sjöstad. Jag har 5 rum. Jag har ett gaming rum och

Jag delar sovrum med min syster och jag har ett rum vart min mamma och pappa sover. Jag har också kök och badrum.

När jag kommer till skolan tar jag först tvärbanan till Gullmarsplan. När jag är i Gullmarsplan tar jag buss till skolan. Efter skolan brukar jag ha fotbollsträning. Då tar jag först Årsta bussen till Årstaberg och sen tar jag tvärbanan till Liljeholmen. När jag är i Liljeholmen, Tar jag tunnelbanan till telefonplan och sen går jag bara till träningen.

Jag brukar äta pasta med köttfärsås eller gryta på vardagar och jag brukar äta tacos eller hamburgare på helgerna. Min favoritmat är tacos och sushi. När det är min födelsedag då vill jag helst ha tacos för middag.

Jag har en syster som är 9 år fyller år på 10 januari. Hon gillar att rita, kolla på youtube och måla. Jag har en mamma som är 46 år och hon fyller år på den 3 januari. Min Mamma gillar att gå för en promenad, baka och måla. Jag har en pappa som är 50 år och fyller år den 6 maj. Min pappa gillar att kolla på film, ta en promenad och hänga med familjen.

När jag har skola börjar jag i mellan 8-9 på morgonen. Mina favorit ämnen är idrott, Engelska och bild. När jag slutar brukar jag sluta kl 2:30. Jag gillar också lunchen mest är det god och några gånger är den inte så go

Publicerat

21 februari 2023

Berättat av

Kaylan

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/04350

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Internationella Engelska Skolan Årsta

Klass

4D

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!