Mitt Liv

Berättat av Vera

Född 2012. Internationella Engelska Skolan Årsta. 4D.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

14.12.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag gillar att åka skateboard tack hej!

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Mitt liv

Hej,

Jag heter Vera . Jag är 10 år och jag bor i Årsta, Stockholm.

Nu ska jag berätta om mitt liv! <3

Jag vaknar klockan 06:00 nästan varje morgon, Jag brukar ligga kvar i sängen ganska länge. Sen går jag till kistan som mina kläder jag tog fram dagen innan ligger och sätter på kläderna.

Sen går jag till matbordet. Jag sätter mig ner och äter min gröt. Sen dukar jag av och går till badrummet. Sen går jag och borstar jag tänder och borstar håret. Ibland sätter jag på lypsyl också. Sen går jag till skolan med pappa. Skolan börjar mellan 08.05-09.00 beroende på vilken dag de är. Sen har jag mellan 1-3 lektioner + mentor time som jag har på mån och fre. Sen har jag lunch vid tid 10:30-11:35 beroende på vilken dag det är. Sen har jag 2-3 lektioner efter lunchen beroende på vilken dag det är.. Sen går jag på junior club som är som fritids på vår skola. Sen hämtar min pappa mig eller om det är mammavecka går jag hem själv men nu pratar vi om pappavecka. När jag kommer hem så spelar jag med mina vänner eller tittar på film med pappa och ibland kommer min syster också. Om det är onsdag går jag på scouterna. Om det är fredag går jag till teater. Om det är fredag går jag till roller derby. Sen går jag och äter middag. Sen går jag och borstar tänderna, borstar håret och fluxar ( Flux är alltså munskölj). Sen går jag och lägger mig! <3

När det är onsdag har jag scouter och jag älskar verkligen lägerbål. På fredagar har jag teater och just nu håller vi på med en pjäs som heter kaos på kollo och jag är kolloledare. På lördagar har jag roller derby och jag heter Vivichios.

Jag har mobil, ipad och dator ( datorn är inte helt min). Jag spelar Roblox,The sims 4 och Minecraft. Jag har ingen bestämd skärmtid men jag brukar bli tillsagd att sluta spela ibland.

Jag gillar utsvängda jeans, t-shirt och en tjocktröja över. T-shirt har helst nån rockbands logga jag har dr.martins liknande skor och en jacka med leopardmönster på ,men den är vit 🙂

Jag städar mitt rum med min syster varannan söndag när jag ska gå till mamma och ibland diskar jag.Jag har 3 rum, kök och vardagsrum. Jag delar rum med min syster och pappa har ett eget rum.

Jag har ett busskort men min familj har inte en bil så vi brukar låna mormors bil.’

Min favoritmat är stuvade makaroner med falukorv och min favorit dryck är sprite eller mjölk

Jag har en syster och en bonus bror. Jag är yngst , min syster är 13 och min bonus bror är 24. Jag är väldigt nära båda. Min mamma är 45 och min pappa också. Min mamma heter Pia och min pappa Andreas men kallas Ante och min syster heter Tyra och min bonus brosa Filip.

Jag har svenska,engelska,So,matte,No,reading,idrott,slöjd,teknik och musik. Mitt favvo ämne är No. Jag går på IESÅ som står för Internationella engelska skolan årsta. En sak jag gillar är att vi har skåp och att min skola påminner om skolan i filmen grease . Tack för mig leverpastel

Publicerat

21 februari 2023

Berättat av

Vera

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/04352

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Internationella Engelska Skolan Årsta

Klass

4D

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!