Mitt Liv

Berättat av Alexandra

Född 2011. Katarina Norra skola. 5B.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

16.01.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag tycker om att rita. Jag älskar mina föräldrar och jag älskar djur och matte. Jag har brun svart hår och jag har bruna ögon. Och jag tycker att jag är bra på att rita och att läsa matte problem.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Idag så vaknade jag kl.06.00. Jag vaknar av min ringande väckarklocka. När jag vaknar så dricker jag vatten så att min kropp inte dör av törst. Jag klär på mig jeans och någon t-shirt och och äter frukost. Sedan så sätter jag på mig ytter kläder och går till skolan. När jag är i skolan brukar jag träffa mina kompisar. Vi brukar prata om kläder, mat och andra konstiga saker. När vi har lektioner säger vi hejdå ochgår in på våra lektioner. Vi har alltid tre lektioner innan lunch så När alla är klara med sina lektioner så hämtar vi våra jackor och hänger de på krokar i matsalen. När mattiden är slut så klär vi på oss och går ut. Vi brukar leka hittepå lekar och leker de. När det är dags att gå in alltså att rasten är slut så går vi upp till våran korridor och lämnar våra jackor i våra skåp. När vi går in till lektionerna så säger vi ytterligare hejdå till varandra. När alla har slutat för dagen så träffas vi vid mitten av hela korridoren. Alla vi har våra jackor, ryggsäckar och mössor/halsdukar. När vi har allting så går vi till något som kallas för klubben. Klubben ligger längst ner i vår skola. Vi alla går ner dit om inte någon går hem. Om någon går hem så kan det vara så att min andra kompisar också går hem men det händer inte ofta. Om alla mina kompisar går hem så går jag också hem. Om jag har gott hem så brukar jag oftast rita, kolla på film eller kolla på mobilen. Hemma brukar jag äta frukt om jag är hungrig. Ibland kan jag handla åt min pappa. I slutet av dan typ kanske vid sex till sju tiden så brukar jag äta middag. Min pappa brukar laga den annars så köper vi annars bara take away. När jag ätit middag brukar jag gå och lägga mig vid nio tiden så jag inte blir så trött när jag vaknar.

Publicerat

23 februari 2023

Berättat av

Alexandra

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/04384

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Katarina Norra skola

Klass

5B

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!