Mitt Liv

  • Edvin

  • Edvin

Berättat av Edvin

Född 2011. Katarina Norra skola. 5C.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

03.02.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag tycker om att skejta och att åka skidor. Jag spelar i fotbollslag (Hammarby IF). Jag träffar gärna mina kompisar ofta.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min dag började med att jag vaknade i mitt rum vid ungefär 07:00 och gick upp. Efter det gick jag och kissade och åt min vanliga frukost som är en rostmacka med skinka och oboy.

Sedan borstade jag mina tänder och klädde på mig jag tog mina bästa kläder. Efter det packade jag min skolväska med jumpakläder och nycklar och telefon. Efter det gick jag till skolan och träffade mina kompisar Solomon och Erland.

Jag tittade på min iPhone x i typ tio minuter och sen var klockan 08:30. Då började SO och vi jobbade med Abraham och religoner. Efter so så hade vi jumpa och vi körde multiboll som går ut på att det finns två lag som ska ska köra småmatcher i olika sporter och den som vinner mest vinner allt. Efter det var det lunch, det blev kyckling med currysås. När lunchen var slut så gick vi till fotbollsplanen och spelade fotboll. Vi körde match men jag förlorade. När rasten var slut hade vi matte och vi jobbade i boken och när man hade gjort färdigt sidorna så fick man spela minecraft på ipadsen. Sen var dagen slut och jag skyndade hem för att byta om till skidkläder för att jag och min kompis Erland skulle åka i hammarbybacken. Vi hann precis i tid till bussen mot sickla alle. När vi var framme så råkade jag tappa min ena handske på bussen. Jag blev arg för det var min bästa. Efter det gick vi sista biten och när vi var framme förberedde vi oss.

Nu åkte vi ankarliften upp och vi var jätteglada. Första åket tog vi det ganska lugnt. Det var ett nytt hopp som inte var så stort men det var mycket bättre än förut.

Sen klarade jag nästan 360 men jag landade dåligt. Vi var jättenöjda med dagen och sen åkte vi hem och tittade på tv-programmet På spåret och käkade chips. Efter det borstade jag mina tänder och gick och la mig.

Publicerat

23 februari 2023

Berättat av

Edvin

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/04406

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Katarina Norra skola

Klass

5C

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!