Mitt Liv

Berättat av Elton

Född 2010. Ljungbyskolan. LJ10.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

28.01.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknade vid 9:30 av mig själv jag gick upp och tog på mig ett par jeans och en hoodie när jag gick ner så hade mamma, pappa och mina två bröder redan ätit och satt och vid tv. Dom kollade på TV 4 jag gick och smörade en bit polarbröd jag la på en prickig korv och gick o satte mig i soffan. På tv pratade dom om elpriserna. Mamma bad mig städa mitt rum.

Jag plockade undan mina saker och satte in vår dammsugare. När jag var färdig så gick jag ner. Mamma undrade om jag hade packat in för övernattningen med mina kompisar. Jag packade ner en kudde och ett par sockor. Sedan hämtade jag min idrottsväska och packade ner badkläder och en handduk. Klockan 13:00 så skulle vid äta middag. Det blev köttfärssås med spagetti. Jag tog upp lite för jag åt frukost för inte så länge sedan. Jag hällde på lite ketchup på spagettin och åt upp det. Efter maten så satte sig jag och mamma i bilen och åkte till mina kompisar. Det tog cirka 5min.

När vi kom fram så var alla där förutan min kompis Gabriel, så vi väntade i typ ca 3 minuter sen kom Gabriel och vi åkte till Pingvinen i badhuset. Det tog ca 15 minuter. Min kompis mamma körde. När vi kom fram så gick vi ut ur bilen och in till badhuset Lewis mamma gick fram och betalade och vi gick in och byta om.

När vi hade bytt om, gick ut och det första vi gjorde var att åka vattenrutschbana. Jag och Emil och j-e åkte tillsammans i mitten av rutschkanan så ramlade vi av ringarna och åkte på ryggen. När vi kom ner så krockade vi i hop och vi hörde av snabbt så vinter blev påkörda av dom andra. När Lewis mamma kom så gick vi till hopptornen och hoppade i ca 45 min. Sedan gick vi till omklädningsrummet och byte om.

Sedan möttes vi utanför omklädningsrummet och vi lämnade in nycklarna och gick till bilen. Vi packade in våra saker i bilen och gick och satte oss i bilen och satt på säkerhets bälten. Vi började åka och när vi kom hem så gick vi och satte oss i soffan och väntade på pizzan. När pizzan kom så skar vi upp pizza och började äta. Efter vi åt så ställde vi fram godis, cheddarpopcorn och chips. Sedan dansade vi i 3 timmar. När klockan slog elva så gick vi ut och körde kurragömma i 1 timme. När vi kom in igen så började vi dansa igen.

Publicerat

28 februari 2023

Berättat av

Elton

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/05060

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Ljungbyskolan

Klass

LJ10

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!