Mitt Liv

Berättat av Joel

Född 2014. Åsaskolan F-2. 2B.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

En dag i mitt liv

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

En dag i mitt liv!

Jag heter Joel och det här är en vanlig dag i mitt i liv.

Min Mamma väcker mig 07.00 och jag vaknar jättesnabbt. Sen går jag och säter på mig kläderna efter jag satt på mig går jag och äter frukost. Jag äter flingor med mjölk. Efter jag har ätit går jag till skolan. Skolan börjar 08.00. Oh så är det en lektion till 09.00 sen är det rast. Rasten är slut 09.35. Sen är det frukt. sen är det matte. sen är det lunch. rast och på rasten spelar jag fotboll. sen är det den sista lektionen och då är det engelska. Efter skolan börjar fritids så är det mellanmål. Jag och nåra kompisar brukar gå till fotbollsplanen. Och så brukar vi stanna till 03.55 och då går jag hem. När jag kommer hem så säter jag mig framför teven och så sitter jag dar tills 06.00.

Och då är det kvällsmat. Och när jag har ätit så sätter jag mig framför teven igen. Och så sitter jag dar till 08.15 och så lägger jag mig 08.30.

Publicerat

23 februari 2023

Berättat av

Joel

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/04458

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Åsaskolan F-2

Klass

2B

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!