Mitt Liv

Berättat av Axel

Född 2011. Enskede skola. 5 B.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

17.02.2023

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej dagboken

17/2 2023. Idag var jag i skolan och hade match.

Idag vaknade jag 7:00 och låg i sängen till 7:05. Därefter gick jag upp och tog på mej jeans och en Sverige ti short och en orange tröja. Då gick jag ner och åt frukost. Jag åt mjölk och flingor och tittade på mobilen. Efter en stund gick jag upp och borsta tender. Nu började jag gå till skollan. det tog 10 minuter men jag hade en kvart på mig.

I skolan hade vi mentorstid, idrott, svenska och so. Vi började med mentorstid på mentorstiden pratade vi om idrotten att man inte skulle ta idrotten på så stort allvar man skulle köra sitt bästa men inte fuska.

Lite senare hade vi idrott då körde vi plint basker det är att man har två plintar på olika sidor av idrottssalen och en madras bakom vare plint en i laget ska sita på plinten och de andra ska kasta en boll till den som sitter på plinten om man lyckas ska man sätta sig på plinten och då får laget ett poäng. Men det står en framför plinten och ska se till att man inte kan fånga bollen. Jag tyckte inte det var så roligt för att typ alla tog det som VM final och bröt mot reglerna. När det var slut var det svenska vi tittade på texter från 1942 från nordiskamuseet. Och det var ungefär 80 år sedan. Till sist var det lunch det blev kyckling tacos. Jag tyckte inte det var så gått. Men jag åt upp en och tog två makor. När jag var klar med maten så gick jag utt.

Då körde vi klasmatch vi van. Eftre matchen så var det so där tittade vi på lilla aktuelt skola och rätade ett so prov om islam.

Nu var skolan slut när jag kom hem så letade jag efter match kläderna. Men jag kunde inte hitta den så pappa ringde Anders och sa att min match tröja var borta. Så han tog en till matchen. Sen så åt jag melis. jag åt mjölk och flingor. det nar gott. Därefter så tog jag en 50 min näp nu var det dags för match. När vi kom dit hitade vi inte så vi in till halen men efter 10 min hittade vi äntligen. Vi van matchen 5-2. När vi kom hem igär så åt vi takos. Det är en av mina favoreter. Men nu hiner jag inte sktrva mer för nu ska jag gå och läga mig.

Godnatt dag boken.

Skrivet av axel

Publicerat

25 februari 2023

Berättat av

Axel

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/04618

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Enskede skola

Klass

5 B

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!