Mitt Liv

Berättat av Gustav

Född 2011. Enskede skola. 5 B.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

19.02.2023

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

19/2 Feb 2023 Enskede

Hej hej dagboken

Idag var jag hos min kompis Alex och var på Ip på eftermiddagen.

Dagen började med att jag vaknade 08:30 av att en kompis skrev till mig men jag orkade inte gå upp direkt så jag kollade lite på telefonen. Men när jag hade kolat på telefonen en liten stund så gick jag upp och började bädda min säng och klä på mig en t-shirt och en huddie och ett par jeans.

När jag hade klätt på mig så gick jag upp. Och då såg jag att pappa gjorde engelsk frukost vilket är min favorit frukost. Men den var inte klar än så att jag körde två matcher mot mina brorsor i fifa 23 och jag vann båda. Efter matcherna så var det dags för frukost den bestod av två rostade mackor med vita böner och ett glas juice. Det var väldigt gott. Efter frukosten så ringde min kompis Alex och fråga om jag kunde komma till honom och jag kunde så att jag sa ja.

När jag kom till honom var klockan 11:30. Vi började med att spela lite Fifa 23. När vi hade spelat en liten stund så gick vi ner och åt lunch, vi åt kött med ris det var väldigt gott. När vi hade ätit klart så bestämde vi oss för att baka blåbärsmuffins med hallon i. Dom var väldigt goda. När vi hade bakat så kollade vi lite på teve och spelade lite mera fifa 23. När vi satt och spela ringde pappa och sa att han var på väg att hämta mig. Så jag tog med mig några muffins hem.

När jag kom hem så fikade vi med mums mums och muffins det var gott. Efter fikat ringde David och fråga om jag ville gå till ip med honom och William och Noah jag sa såklart ja. Jag fick åka med pappa för att han skulle slänga på återvinningen.

Vi var på ip i ungefär två och en halv timme. Mamma kom och hämtade oss från ip.

Mamma sa att det skulle bli kyckling picelada och jag har aldrig smakat det förut men det såg ganska gott ut det var panerad kyckling med ris och tomat sås det var faktiskt ganska gott. Efter middagen satt jag och bara kolade på teve.

Det var en bra dag. Tack och hej leverpastej. / Gustav

Publicerat

25 februari 2023

Berättat av

Gustav

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/04620

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Enskede skola

Klass

5 B

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!