Mitt Liv

Berättat av Elna

Född 2011. Lindåsskolan 4-9. 5C.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

11.11.2069

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag heter Elna och är 11 år och ska fylla 12 år i april.

En vanlig onsdag börjar med att jag vaknar kvart i sju på morgonen. Jag går till mitt rum och börjar göra mig i ordning. Sen äter jag frukost klockan fem över sju. Och kollar på min iPad. Jag brukar dricka smoothie och äta en macka. Sen borstar jag tänderna och så kommer min granne ungefär tjugo i åtta och så går vi till skolan.

Vi är vid skolan ungefär tio i åtta.

Först har vi matte den slutar 08:50. Då har vi svenska som slutar 09:20. Då har vi rast till 09:50. Då har vi svenska igen. Sen har vi SO 10:50. Sen har vi lunch 11:40 till 12:00. sen har vi rast till 12:30. Då har vi SO till 12:50. Sen har vi musik 13:00 till 13:45. Sen efter skolan så går jag hem.

Då brukar jag äta mellanmål.

Sen börjar jag ta på mig mina ridbyxer, ridtröja, ridstrumpor, ridjacka, ridhjälm ridskor och mina shaps. Sen tar bussen till stallet ungefär klockan tre. Jag är framme vid stallet ca kvart över tre. Så fort jag kommit fram till stallet går jag och kollar vilken häst jag har på ridningen.

Min teori börjar fem över halv fem.

Innan den så börjar jag sköta min skötarhäst som heter Tiktok. Jag borstar henne, kratsar hovar, borstar manen och svansen, putsar hennes träns och sadel och så mockar jag. Sen går jag till min teori. Teorin slutar ungefär fem över fem. Om den hästen jag har är på lektion innan min ridning så hjälper jag någon i min grupp att göra i ordning deras häst. Ridningen börjar fem i halv sex och slutar ungefär kvart över sex. Om den hästen jag har ska inte på lektion efter jag har ridit så sadlar jag och tränsar av och borstar den lite. Sen åker jag hem. När jag kommer hem är maten klar. jag äter typ mellan 18:30 och 19:00. Sen efter jag har ätit så kollar jag på tv. Sen ungefär 21:15 borstar jag tänderna. När jag har gjort det så tar jag på mig min pyjamas. Och lägger mig i sängen och kollar lite på min iPad. Sen när jag har kollat lite så sätter jag min iPad och mobil på laddning. Då är klockan 21:55. Och då somnar jag.

Publicerat

25 februari 2023

Berättat av

Elna

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/04638

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Lindåsskolan 4-9

Klass

5C

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!