Mitt Liv

Berättat av Gustav

Född 2012. Resarö skola. 4:1.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

30.01.2023

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag heter Gustav och är 11 år. Jag tänkte berätta om en måndag. Jag vaknar av min mamma som väcker mig eller vaknar jag av mig själv. På måndagar har vi sovmorgon till 9. Så då brukar jag chilla hemma till 9.

Klockan 06:40 går jag upp och äter frukost. Jag brukar äta macka med smör på och inget pålägg. Sen går jag upp och sätter på mig kläder. Sen borstar jag tänderna sen går jag till skolan och medan jag gör det kollar jag på mobilen.

När jag kommer in i klassrummet så har vi klassråd i en halv timme sen har vi rast i en halv timme. På rasterna brukar jag gå runt men ibland kör jag basket.

Sen när alla har kommit in så har vi matte i en timme. Efter det har vi benstreckare. Då har vi so efter det i en timme. Efter det har vi rast i 20 minuter sen går vi in och ställer oss i led för lunch och det blev köttbiffar med brun sås och potatis. Sen har vi rast i 20 minuter. När vi kommer in från rasten så har vi svenska i 55 minuter sen har vi benstreckare i fem minuter. Sen har vi matte i 20 minuter. Sen har vi studietid i 1 timme och 40 minuter men jag brukar inte gå på den så ofta. Sen går jag hem och på vägen hem så tittar jag ifall jag har fått någon snap. Och när jag kommer hem så pluggar jag om vi har något läxförhör eller prov. Annars tittar jag på tik tok eller snapar. Sen äter jag middag efter det tittar jag på telefonen. Sen går jag och borstar tänderna och går och lägger mig klockan 21:30.

Publicerat

26 februari 2023

Berättat av

Gustav

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/04680

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Resarö skola

Klass

4:1

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!