Mitt Liv

Berättat av Neo

Född 2007. Köpingebro skola. åk 6.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

14.04.2020

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min Dag

Hej Jag heter Neo Rask och jag är 13 år gammal. Jag bor i Högestad utanför Ystad som ligger i Skåne. Mina föräldrar väcker mig kl 07:00 ungefär och när jag vaknar då brukar jag vara trött. På morgonen när jag vaknar så klär jag på mig Jeans och tröja. Efter när jag har tagit på mig kläder då går jag ner och äter frukost och då äter jag två mackor med smör och nutella och jag dricker jordgubbssaft. Ibland innan jag åker till skolan då tittar jag på tv. Ungefär kl 08:00 då kör min mamma mig och min lillebror till skolan varje morgon. Och mamma kör en bil som är en svart Renault.

På tisdagar i skolan så på morgonen har jag No Vi gör experiment och vi har No lektion ungefär i 1 timme. Efter No så har vi rast och på rasterna så brukar jag spela bandy med mina kompisar. Efter rasten så har jag slöjd och på slöjden har vi varannan vecka har vi syslöjd och nästa vecka träslöjd. Och vi har slöjd i ungefär 1 timme och 30 min. Efter slöjd har vi rast igen och då har vi rast till kl 12:00 Och kl 12:00 så äter vi mat i skolan och då äter vi god mat.

Efter vi har ätit mat då har vi demokrati timme och då brukar vi gör olika saker. Ibland gör vi IUP mål och ibland har vi elevråd. Efter vi har haft demokrati timme då slutar vi 13:30 Sen hämtar min mamma mig och då åker vi hem.

När jag kommer hem så går jag in och sätter på tv:n och sen äter en ibland 2 kanelbullar och sen efter jag har ätit då går jag ut och hoppar på studsmatta och spelar fotboll med min hund och ibland med min lillebror och sen efter det så går jag upp och startar datorn och spelar Minecraft, Counter Strike Global Offensive och roblox. Och sen på kvällen så gör jag Läxor.

När klockan börjar närmar sig kl 21:00 då då förbereder jag mig att gå och lägga mig.

Bifogat material

Publicerat

16 juni 2020

Berättat av

Neo

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00605

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Köpingebro skola

Klass

åk 6

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!