Mitt Liv

Berättat av Helmer

Född 2012. Resarö skola. 4:3.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

27.01.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

jag heter Helmer Svanholm och jag gillar fotboll och tv spel.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej! jag heter Helmer och jag är 10 år och jag tänkte berätta om en dag i mitt liv. Jag bor på Resarö som ligger precis utanför Stockholm och jag har en lillasyster, en mamma och pappa. jag har valt en fredag, för att det är en dag där det händer mycket.

Jag går upp klockan 6:30 och efter klär jag på mig mina kläder. Efter det så går jag och äter frukost med min lillasyster. Jag äter gröt till frukost som min mamma har gjort till mig. Efter det går jag och gör i ordning mig och går till skolan. Min skola börjar klockan 8:00.

När jag är i skolan går jag in i mitt klassrum och börjar med NO:n och har det i en timma. Sen när klockan är 9:05 har jag SO:n till 9:30. Sen har jag rast då brukar jag spela fotboll eller gå runt. Sen går jag in när klockan är 10:05. Efter det fortsätter min SO i 35 minuter. Sen har jag svenska i en 1 timme. Sen då när klockan är 11:45 så blir det dags att äta lunch, i typ 20 minuter. Efter vi har ätit lunch så går vi ut på rast och har det typ i en kvart. Sen när klockan är 12:30 så är det dags för idrott. Men inte för mig för att vi har två olika grupper en som heter blå grupp och en som heter gul grupp. På fredagar börjar gul grupp med idrott och blå grupp har engelska i en timma. Efter så byter vi gul grupp har engelska och vi som går i blå grupp har idrott. Sen slutar skolan 14:20.

Då brukar jag gå hem och äta mellis, Till mellis äter jag två makor med smör och vatten. Efter min mellis så går jag upp och spelar Fortnite eller Fifa på mitt ps4. Efter jag har spelat i typ tre timmar så går jag ner och är med min pappa lite. Sen så äter vi middag och idag åt vi hamburgare med pommes frites. Sen går jag upp och spelar igen med mina kompisar jag och några av mina kompisar spelar typ i 45 minuter och några spelar längre. När jag har spelat går jag ner och äter lite chips och dricker Pepsi Max och är med min familj. Sen när klockan är typ 22:30 går alla i familjen och gör i ordning sig. Efter det går alla och läger sig.

Publicerat

27 februari 2023

Berättat av

Helmer

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/04760

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Resarö skola

Klass

4:3

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!