Mitt Liv

Berättat av Julia

Född 2010. Robinson Vårfru. 6B.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

14.02.2023

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Mitt liv

Den här veckan vi bara i skolan 3 dagar måndag tisdag och onsdag för torsdag och fredag har vi studiedagar så det är najs men lite tråkigt för det är bara vår skola som har det men på fredag ska jag och min familj till Romme och åka skidor vi skulle åka två dagar och sova på hotell men det går inte för mina småsyskons dans börjar på lördagen och min syster är typ på morgonen och min brorsas dans är efter min systers så det kommer inte gå och min äldsta brorsa ska inte med och kanske inte min andra bror för han vet inte om han vill och han kan typ inte åka för han har inte åkt på länge men mina små syskon har aldrig åkt förut så mamma och pappa ska lära dom att åka och då har jag ingen att åka med för jag åker svarta backar men jag fick ta med mig en kompis tänker mamma och pappa men Nova som jag vill ta med har skola men hon kanske kan följa med allafall jag ska fråga henne det tror jag. Den här veckan har dans och fotboll jag hade fotboll igår och träningen vara så jobbig men så kul för vi körde match i 20 minuter dansen börjar den här veckan för den har har haft uppehåll jag har det imorgon alltså på onsdag och jag har fotbollsträningen efter men jag vet inte om jag ska gå på den eller om jag kan för sluatr vid 4 typ sen har jag dans halv 5 och sen fotboll och jag hinner kanske inte med för fotbollen börjar 6 och jag kommer inte hinna äta eller något.

Idag när jag skriver på min dator är det en ny dag det är onsdag jag slutar 15:50 min sista lektion är svenska den är 80 minuter lång efter det ska jag cykla till min dans och när jag kommer dit ska jag byta om”. Jag behöver sticka dit direkt så jag skyndar och cyklar efter skolan eftersom dansen börjar 16:30”, dansen slutar 17:30 så då ska jag cykla hem när den är klar.

I helgen ska jag nog inte göra något speciellt”.Men nästa månad alltså i mars ska jag och kolla på mellofinalen fast vi ska kolla på när dom har genrepet på lördagen. För det blir enklare för jag ska dit med mina småsyskon och min mamma och en annan familj”. Och I doms familj ska mamman med och hennes yngsta dotter”.Vi ska åka tåg dit klockan 9 typ. Vi har bokat tåget för några dagar sen och sen ska vi gå till Mall of scandinavia och shoppa lite och äta mat där sen när det är dags ska vi gå till arenan och sätta oss och kolla.Den börjar klockan 5 tror jag sen när den är klar äter vi någonstans sen så går vi till tågstationen och åker tåg hem. Men det ska bli kul alla fall och jag hoppas vi får sitta på tåget. Förra året fick vi 4 platser som satt mitt emot varandra men en av dom sätt en främling”, och vi är liksom 6 st så jag och min mamma och vår kompis mamma fick stå upp fast sen så delade vi på 2 sättet och satt 3 stycken så jag fick sitta lite.

Jag älskar att shoppa kläder och smink det är så kul att gå runt och kolla på kläder och smink och smycken. Några maträtter jag gillar är pizza och chicken nugget och pommes sen så älskar jag pastasallad och jag älskar grillad kyckling med potatisklyftor och jag gillar väldigt mycket makaroner med falukorv med ketchup. Jag gillar att träna det tycker jag är väldigt kul men också väldigt jobbigt ibland. Jag gillar att baka väldigt mycket”. Speciellt kladdkaka för det är så gott speciellt att smaka smeten och jag älskar kärleksmums det är så gott. Jag har har börjat baka väldigt mycket det är superkul. På min fritid brukar jag vara med vänner ibland eller brukar jag baka eller träna eller bara vara hemma och liksom chilla och spela spel och prata med kompisar på min mobil och jag brukar spela spelen också på min mobil. Sen så brukar jag också kolla på serier eller filmer på tv.

Publicerat

27 februari 2023

Berättat av

Julia

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/04776

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Robinson Vårfru

Klass

6B

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!