Mitt Liv

Berättat av Viktor

Född 2010. Robinson Vårfru. 6B.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

14.02.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Att spela och gå i skolan gillar jag, hm.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Mitt liv!

En vanlig fredag. Jag sitter och spelar Generation Zero och sprejar sönder en firebird från en lada. Det är sent, och jag har kommit hem från skolan efter att jag slutade 14:30.

Mamma ropar ner för kvällsmat/middag, jag stänger ner spelet och datorn, idag är det tacos! En klassisk fredagsrätt för familjen Delde. Gurkan, jalapẽnon, cremê-fraichen, tomaterna, köttfärsen, paprikan, osten, och fetaosten är framplockad och i skålar, bröden är framme på fat och vi börjar plocka ingredienser till våran taco! Vi sätter igång en film och tittar tills vi har ätit våra tacos och lite gottigott(godis eller annat gott).

Nu är det lördag! Jag ska åka buss till lekia för att köpa en nerf-blaster med mitt oanvända lekia/babya presentkort. Jag går till nerf-hyllan, tar fram en “Elite 2.0 Motoblitz”, jag går fram till kassan och betalar. När jag kommer hem tar jag loss min nya nerf-blaster ur förpackningen, den ser häftig ut och jag är nöjd med mitt köp.

Det är måndag. Jag ska åka buss till min skola, min pappas leasingtid är slut, och min mammas volvos batteri laddar inte av någon anledning! Jag går in genom den bakre grinden, jag har kommit 45 minuter innan skolan börjar. Jag går in, hänger av mig ytterkläderna och väskan, jag sätter mig i en soffa och börjar titta på Youtubevideos. Vårt första ämne efter mentorssamlingen är svenska, vi arbetar på en uppgift som heter “Mitt liv”(alltså den här uppgiften).

Publicerat

27 februari 2023

Berättat av

Viktor

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/04780

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Robinson Vårfru

Klass

6B

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!