Mitt Liv

Berättat av Agnes

Född 2012. Internationella Engelska Skolan Årsta. 4B.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

08.02.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Hej, jag heter Agnes, jag är tio år gammal. Jag kommer från Svergie och Sri Lanka. Jag gillar att vara med min familj i fritiden och jag gillar att leka i snön och jag gilllar att vara med kompisar. Jag går i IES årsta där har jag kompisar som heter Maya, Meron, Bianca och många mer.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

En dag i mitt liv

Jag heter Agnes, jag bor i Stockholm i ett radhus som har tre våningar, på våningen man kommer in finns köket och ett gästrum och badrum, på våningen längst ner finns det ett tvättrum, förråd, badrum och ett stort rum. På våningen längst upp finns det ett badrum, ett till gästrum, och i mitt rum har jag en liten soffa och mitt skrivbord och en trappa upp till mitt loft vart min säng är och samma med min lille brors rum, och ett till vardagsrum, sen i min mamma och pappas rum finns det en walking closet ..Jag bor med min mamma Maria, pappa Hans och min lillebror August. Jag vaknar när min mamma ropar “ Agnes upp och hoppa” cirka klockan 07:00. När jag klär på mig tar det ibland 5 till 10 minuter att välja kläder. Sen äter jag gröt med frukt, nöter, honungn och mjölk. Sen borstar jag tänderna i circa 2 minuter. Efter det så sätter jag på mig jackan och skorna på mig.

Sen åker jag med tåget Solna station och hoppar av i Gullmarsplan sen hoppar jag på bussen Årstaberg och hoppar av vid Skagersvägen sen kommer jag till skolan. Jag brukar ha SO, Idrot, Svenska och Engelska, på idrotten spelade vi badminton och på svenskan skrev vi en instruerande text. Efter Jr Club åker jag och hämtar min lillebror August.

När jag kommer hem spelar jag Minecraft med August. Efter det ritar jag och hjälper mamma duka och laga mat. När maten är klar, cirka 18:30 ätter mamma, pappa, August och jag, vi pratar om hur våran dag har varit och vad vi gjorde på skolan och på jobbet. Efter det spelar hela familjen försvunna diamanten eller plockepinn.Sen duschar jag .Circa 19:00 gör jag läxor tills det blir slutt sen läser jag en bok i en halv timme circa 20:00, boken som jag läser heter ‘’värre än vanligt.’’ 20:30 har jag fri tid då brukar jag prata med mina kompisar eller något annat. Circa 20:55 borstar jag tänderna sen circa 21:00 sover jag, om jag inte kan sova sätter jag på lugn musik sen somnar jag.

Publicerat

27 februari 2023

Berättat av

Agnes

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/04848

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Internationella Engelska Skolan Årsta

Klass

4B

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!