Mitt Liv

Berättat av Lovisa

Född 2012. Internationella Engelska Skolan Årsta. 4C.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

Alla fredagar

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Hej! jag heter Lovisa och är 10 år (2022) jag tycker om att lyssna på musik, rita, dansa och mer.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Mitt liv.

Jag brukar oftas vakna genom att mina föräldrar väcker mig. Jag går sedan till köket för att äta frukost, ibland till frukost så äter jag macka men ibland så äter jag smörgåsrån och oboy. Efter frukosten så borstar jag tänderna sen så byter jag om till de kläderna jag ska ha till skolan.

Jag brukar oftas ha svarta kläder men ibland har jag rosa, vit eller blå.

Efter det går jag till busshållplatsen sen tar jag bussen till skolan. När jag är framme i skolan så går jag till mitt skåp och lämnar min jacka och hämtar min vattenflaska och mitt pennskrin.

Efter det så går jag till fyrornas korridor och sätter mig och börjar prata med några i min klass. Klockan nio så börjar mentorstiden efter det så har vi rast inomhus. Sen har vi so efter det har vi LUNCH och det är det bästa. Sen har vi rast igen. Sen efter rasten har vi engelska efter det har vi svenska. Efter det så är skoldagen slut men jag måste vara i skolan i en timme mer för jag har hemspråk. Äntligen efter hemspråket så tar jag bussen hem. När jag är hemma så tar jag av mig mina ytterkläder, går till badrummet och tvättar händerna. Sedan går jag till min klädkammare och byter om till mina pyjamas. Jag brukar alltid gå till köket och titta om jag kan hitta något som jag kan äta. Sedan går jag till vardagsrummet och hämtar min ipad eller så sätter jag på tv och tittar på någon film.

Jag brukar kolla på Tracy Beaker eller något sånt. När min mamma kommer hem så lagar hon mat. Vi äter middag ungefär klockan 17:00. Efter maten så brukar vi tvätta kläderna i tvättstugan. När vi är klara med tvätten så sätter vi på teven och har filmmys till klockan 22:00. Då går jag och borstar mina tänder och efter det så går jag och sover.🙂

Det här är mitt liv på fredag!🙂

Publicerat

27 februari 2023

Berättat av

Lovisa

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/04856

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Internationella Engelska Skolan Årsta

Klass

4C

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!