Mitt Liv

Berättat av Ella

Född 2009. Rörsjöskolan. 5a.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

13.12.2021

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag heter Ella och är 11 år och jag bor i Malmö. Jag är född den 15 november 2009, och jag föddes klockan 15:30 på eftermidagen. Jag tycker om att göra är spela, titta på film, mysa, dansa, vara ute och var med vänner och med familjen. Min hobby är att dansa och att åka skridskor.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej! Jag heter Ella och är 11 år och jag bor i Malmö. Jag är född den 15 november 2009, och jag föddes klockan 15:30 på eftermiddagen. Jag bor i en lägenhet men min föräldrar och min bror. Min mamma heter Ines och min pappa heter Elvin, min bror heter Alan.

Idag är det tisdag den 12 januari 2021, jag väcktes av min mobil klockan 07:50 så jag gick upp från sängen och gick till badrummet. För att tvätta mitt ansikte, efter när jag har tvättat mitt ansikte med kallt vatten så torkade jag mitt ansikte. Och la på ansikte kräm. Efter när jag hade satt ansiktskräm på mitt ansikte så borstade jag mina tänder. Efter det så går jag ut från badrummet till mitt rum för att ta på mig kläder. Efter jag har tagit på mig kläder så går jag till köket för att äta frukost. Jag brukar ta 2 mackor med nutella och ibland crucsh flingor med mjölk och det är runt 08:20 när jag äter frukost på morgonen. När jag har ätit frukost så går jag till soffan och sitter på soffan och tittar på mobilen de jag tittade på var tik tok. Tiktok är en app som handlar mycket om dans, men det handlar om mycket annat som t.ex. challenge, sminkvideos, dansvideos och tips på olika pyssel. Min favorit låt på tik tok är positions, corvette corvette, what you know bout love och wet she go that slowed & reverbed.

Så det var dags för att åka till skolan klockan var 08:40 Så jag tog på mig jackan och skor sen gick jag ut till bilen och la min väska i bagage luckan när jag hade gjort det så gick jag och satte jag mig i bilen. Så min pappa körde mig till skolan jag kom fram 08:05. Jag gick ut från bilen och gick till bagage luckan för att ta ut min väska. Efter så sa jag hej då och sen gick jag in i skolan. På skolgården innan jag skulle in så träffade jag mina vänner. Sen gick jag med mina vänner till klassrummet. Så min första lektion var matte vi började 09:00 och vi slutade med matte 10:20. Efter jag hade matte så hade jag rast på rasten så var jag med mina vänner. Sen var det dags att gå in, min andra lektion var so jag jobbade med mittliv. Efter so så hade vi rast så jag var med mina vänner. Sen hade vi lunch det blev ris med kyckling gryta sallad och pyttipanna. Jag tog pyttipanna och sallad. Sen så hade vi rast vi körde en spring tävling. Efter så hade jag musik vi tittade på en film på netflix, filmen var på engelska. Sen var det dags att gå hem jag slutade skolan 14:20, så jag tog på mig jackan och skor. Sen sa jag hej då till mina vänner och gick till till bilen och lämmnade min väska i bagage luckan och efter så sätte jag mig i bilen.

När jag hade kommit hem så tittade jag på mobilen i en 30 minuter och sen jobbade jag med mina läxor. Klockan 18:00 så åt jag kvällsmiddag med min familj vi åt spageti och köttfärssås med sallad. Efter så fortsatte jag med läxor min läxa var att skriva mittliv. Sen efter jag hade gjort läxorna så tittade jag på datorn. Jag tittade på Youtube och på Svt barn. Efter jag hade kollat på Youtobe och svt barn så gick jag och duschade mitt hår och min kropp jag använde The Body Shop shower gel i strawberry och mitt hår shampo är pärglans. När jag har dusch klart så tar jag British rose body yogurt och Winter jasmine hand crem och sätter jag på mig pyjamas. Efter jag har tagit på mig pyjamas så går jag till soffan sitter på soffan och tittar på film på netflix sen så skulle jag gå och lägga mig. Jag brukar lägga mig 22:00.

Publicerat

18 februari 2021

Berättat av

Ella

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01126

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Rörsjöskolan

Klass

5a

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!