Mitt Liv

Berättat av Vilmer

Född 2011. Ljungsbro skola F-6. 5B.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

12.10.2022

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Skriv här:

Jag vaknar klockan 09:30 i kalsonger sedan bäddar min säng och tar på mig en helgrön tröja, en svart pumahoodie, ett mörkblå par chinos, en BK Ljungsbro keps och ett par svarta pumastrumpor. Till frukost äter jag en inte rostad rost and toast med smör och rostad skinka.

Jag cyklar till skolan med en vit mountainbike det är ungefär 2,7 kilometer dit och det brukar ta ungefär 8 minuter att åka dit.

Jag gillar inte skolan så mycket men det är helt okej, mitt favoritämne är slöjd. Jag har träslöjd och jag är hyfsat bra på det, vi har börjat med jobba med metall nu också. På rasterna brukar jag spela fotboll med mina kompisar. Jag gillar inte matte så mycket för det är lite stökigt och lite svårt.

Hemma har jag en dator som jag spelar TModloder och Warzone. Min dator är väldigt bra och jag har två skärmar. På min skolchromebook brukar jag skriva berättelser som den här, eller så har jag den bara till att skriva på och här finns mitt skoljobb.

Efter skolan brukar jag cykla hem och spela Warzone eller TModloder på min dator sedan när mamma kommer hem brukar vi köra en runda frisbeegolf. Ibland tömmer jag diskmaskinen och på lördagar städar jag mitt rum för att få lördagsgodis.

Min favoritmat är krämig pasta med lövbiff och på fredagar brukar vi göra popcorn efter maten. Jag gillar inte hemläxor men jag brukar göra lite av dom varje dag men det brukar gå ganska bra. Min favorit bokserie är Warriors.

Publicerat

27 februari 2023

Berättat av

Vilmer

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/04882

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Ljungsbro skola F-6

Klass

5B

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!