Mitt Liv

Berättat av Edith

Internationella Engelska Skolan Årsta. 4B.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

torsdag

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

jag älskar fotboll

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

En dag i mitt liv

Oftas så blir jag väckt av min mamma eller pappa. Sen går jag ner till köket och äter frukost . Efter det så går jag upp och borstar tänderna . Sen tar jag på mig kläder .Sen varanan vecka åker jag till skolan med min kompis. Jag åker alltid till skolan 45 min inan jag börjar .

Först så går jag till centrum och sen så tar jag tunnelbanan till gulmars sen så tar jag bussen till skolan . Sen har jag tråkiga lektioner på skolan till exempel svenska matte so. På rasterna spelar jag fotboll eller hänger med Mia-isabela. Efter skolan så åker jag bussen till gulmars och tar tunnelbanan till kärrtorp och sen går jag hem.

Hemma tar jag mellis ofta typ en risifrutti . Sen klär jag på mig mina träningskläder och cyklar ner till fotbollsplanen och då har jag träning med mitt lag . Jag tränar i cirka 1 timme och 15 min.

Sen cyklar jag hem och så äter jag middag . Sen kanske jag kollar på tv eller pusslar jag eller spelar fifa. Sen går jag och borstar tänderna och sen går jag och lägger mig i mitt rum.

slut

Publicerat

27 februari 2023

Berättat av

Edith

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/04840

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Internationella Engelska Skolan Årsta

Klass

4B

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!