Mitt Liv

Berättat av Julius

Född 2010. Stiftelsen BMSL. 6A, vt2023.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

28.02.2023

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hallå där! Jag heter Julius och jag ska berätta om en dag i mitt liv. Dagen börjar med att jag vaknar vid åttatiden, men jag brukar inte gå upp samtidigt utan ligger kvar i sängen i tio minuter till. Men när jag reste mig ur sängen hände de riktiga sakerna. Så jag gick upp och gick på toaletten i tre minuter, bläddrade igenom min telefon och sedan tvättade händerna, efter att jag hade varit på toaletten tog jag på mig kläderna, satte mig i fåtöljen och fortsatte att scrolla på min telefon tills det var dags för frukost. Efter ett par minuter kallade min morfar mig på frukost. Till frukost fick jag två smörgåsar och en kopp varm choklad. Efter att jag ätit min frukost går jag på toaletten för att borsta tänderna och efter det tar jag på mig ytterkläderna för att åka skidor.

Jag kliver ut och återvänder in, denna gång till källaren, för att hämta skidorna och skidstavarna. Sen tog jag på mig skidorna och gick ner för backen med skidorna.

Efter ett par timmars skidåkning gick jag till Jacks BBQ nerför backen, där jag åt en jätte måltid med pannkakor och Pepsi Max. Jag var där med min morfar och mormor, men de fick bara något att dricka istället för något att äta. Vi var där i ungefär 30 minuter och sedan gick jag tillbaka till skidåkningen i backen. Men vid tvåtiden hade jag skidsektions, som pågick till halv fyra.

Under skidsektionens åkte vi offpist och hoppade upp och ner på stora snö bulor och jag lyckades inte ramla vilket var bra. Efter lektionen åkte jag skidor i ytterligare en timme, men jag gjorde något roligare den här gången, och det jag gjorde var att jag ringde mina vänner på min telefon och filmade åkturen nedför backen, men efter två eller tre åk dog min telefon, så jag åkte en tur till och sen åkte jag hem. Min mormor och morfar var redan hemma, så jag tog en dusch, tog på mig lite nya kläder och spelade lite tv-spel med mina vänner tills det var dags för mig att göra mina läxor. Vi åt middag och åt hemgjord pyttipanna efter att jag var klar med läxorna. Efter middagen gick jag på toaletten för att göra mig iordning för läggdags.

Jag gick och la mig och somnade.

Publicerat

10 augusti 2023

Berättat av

Julius

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/05422

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Stiftelsen BMSL

Klass

6A, vt2023

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!