Mitt Liv

Berättat av Valdemar

Född 2010. Stiftelsen BMSL. 6B, vt2023.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

04.02.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag tycker om att spela tv spel samt springa, köra fotboll och mycket mer.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

När det är skola somnar jag tidigare än vad jag gör på helgen. När jag sen vaknar runt 8, 9 på morgonen. Det första jag gör är att ta av mig täcket och långsamt gå ner för min trappa. Jag börjar oftast med att gå ner för min andra trappa som leder till min källare . Jag har två källare sammanlagt. den källaren som är längs ner heter lekrummet för vi har en massa leksaker där som t.ex gammalt wii och en massa gameboys nintendo, än av de första. När jag sedan vaknat brukar frukosten vara klar som antingen är pannkakor, macka eller scones. Scones är en slags macka som är krispig på undersidan och ganska mjuk på översidan. Efter det brukar jag spela tv spel. Om jag inte har någonting att göra så brukar jag sova. Oftast när det är helg tittar vi på film med hela familjen. Jag lyssnar på musik om jag är uttråkad och inte sover. Annars chattar jag med personer på snapchat eller discord. Om jag inte orkar göra något av det leker jag med min bror eller retar honom så han blir arg. Det slutar med slagsmål oftast. Sen duschar jag i runt en halv timme (30 minuter). Jag tränar också med att springa i en timme. Som är runt klockan 3, 15:00. Jag brukar springa flera gånger runt mitt kvarter. Efter jag sprungit duschar jag. Sedan brukar jag ta mellanmål som jag lagar själv det brukar vara pasta,ägg och någon frukt. Jag springer så mycket för att jag har ett mål och bli den snabbaste fotbollsspelaren någonsin, Just nu är jag snabbast i mitt lag och min klass samt parallellklass. Än så länge funkar mitt mål ganska bra om enligt mig. När jag kör matcher i fotboll som brukar vara på helgen. Så brukar jag få jag beröm av motståndarna och deras föräldrar. Jag går på fotboll. När klockan är 16:00 brukar jag spela i en eller två timmar antingen håller jag på med min mobil eller så spelar jag ps4, jag har en dator men den använder jag oftast till skolarbete.

Om jag inte spelar brukar jag gå till mina närmsta kompisar som bor några meter bort och spela, titta på film, sova över, leka ute eller bara chilla dvs prata. Om jag är hos kompisen och inte sover över bruka jag komma hem kl:18.00 eller 20.00 med andra ord sex eller åtta. När klockan är ca 18:00 så brukar jag äta mat som tar runt 20-30 minuter. det beror också på när jag vaknar om jag vaknar t.ex 10 på morgonen så äter jag senare än vanligt. Efter det spelar jag. Jag går och lägger mig runt tio dvs 22:00. Så här ser en vanlig dag ut för mig.

Publicerat

10 augusti 2023

Berättat av

Valdemar

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/05452

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Stiftelsen BMSL

Klass

6B, vt2023

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!