Mitt Liv

Berättat av Oscar

Född 2012. Östratornskolan. 12C.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

26.02.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag är en pojke som har brunt hår och bruna ögon. Jag gillar att spela Mysinging monsters och mariokart. Jag brukar göra paper popers. Jag gillar att spela fotboll och badminton.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknade 10:00 på morgonen och spelade en stund. Sedan gick jag till köket och åt frukost. Jag åt en macka och drack mjölk till frukost. T-shirten är en xbox tröja och så väljer jag jeans oftast. Jag går alltid ifrån mellan 07:45-8:00. Det tar alltid 5 minuter att gå till skolan eller med cykel 3 minuter. Jag spelar Mysinging monsters och Mario odyssey oftast. Jag duschar och hjälper mamma ibland att laga mat men annars så läser jag en bok eller spelar. Ja jag hjäper ibland med disken eller med matlagningen. Jag umgås mest med Gustav H och annars med familjen. På kvällen så får min lillebror titta på teve en halvtimme och jag får spela två timmar. Jag går och lägger mej 9:30. Och min lillebror klockan 7:30. Om jag inte får spela så brukar jag läsa böcker eller spela brädspel med min mamma. Min pappa kan inte för att han jobbar för fullt. På kinesiskt nyår får jag äta speciella grejer och jag får pengar och får vara uppe till klockan 12. När det är nyår så när mina föräldrar försöker göra så jag vaknar för att se alla nyårsraketer så vaknar jag aldrig och fortsätter sova.

Publicerat

28 februari 2023

Berättat av

Oscar

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/05234

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Östratornskolan

Klass

12C

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!