Mitt Liv

Berättat av Kajsa

Född 2011. Byleskolan. 6C.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

04.10.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

jag heterkajsa och bor i täby kyrkby jag kör fotboll och innebandy

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min dag börjar med att mamma vecker mig kring 06:30 Jgg ligger kvar i sängen till 07:00. Sen går jag upp kissar ,sminkar , och klär på mig jag brukar ha på mig bootcut jeans och en tröja eller tjocktröja. Sen brukar jag fixa håret jag brukar ofta göra det efter jag sminkar,ig och så. sen håller jag på med mobilen sen går jag till skolan ca 07:50. 08:00-09:30 har jag so vi gick igenom frågorna till boken sen har jag rast till 09:45 för att idrotten börjar en kvart tidigare. VI hade idrott 09:45-11:05 vi hadde jort våra egna kondisionspass som vi skulle köra idag satt jag sparang 1,25km. Sen har vi svensak mellan 11:10-12:10 under den lektionen skriver jag denna text. Sen har vi lunch 12:10-12:30 vi får någon slags mat frn någåt land för denna vecka är det veckans land. sen har vi rast från 12:30-13:00. Sen vid 13 har vi matte till 14 då vid slutar. sen går jag hem och fickar något och äta om jag inte hade ätit lunchen sen kollar jag på mobilen eller tv. Seb brukar jag plugga lite innań med fotbollsträning.

Jag har fotbollsträning 16:45-18:15. Men just denna onsdag ska jag till min tränares jobbakompis hon e expert på knän vi ska kolla upp mit för vi tror jag har slatter vi har tid vid 17:05. Sen efter den ska jag hem selja ljus och plugga eftersom vi har so prov på torsdagar.

Sen brukar jag ducha och tvätta håret. Sen brukar jag kolla på mobilen eller så brukar jag kolla på serie med mamma och pappa eller min syrra eller mamma och min syrra.

efter det går jag och lägger mig vid ca 22 jag borstar tänderna och gör minhudvård som är 1, tar jag en clenser som jag tvättar sniktet med mig 2, sen tar jag ett serum 3, sen smörjer jag in mitt ansikte. Sen byter jag om till min byamas borstar håret och fixar sängen. Sen går jag och lägger mig och kolar på mobilen jag brukar hålla på med den i ca1-2h innan jag somnaroch om jag inte somnar så sätter jag på en podd av tanbyclara och alice stenlöf.

sen så börjar nästa dag

så ser min onsdag ut

Publicerat

23 oktober 2023

Berättat av

Kajsa

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/05476

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Byleskolan

Klass

6C

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!