Mitt Liv

Berättat av Erik

Född 2011. Byleskolan. 6C.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

16.10.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag gillar Fotboll, djur, Kramar, vänner och att spela. Jag har två storebrorsor, en mamma och pappa.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag börjar dagen med att jag har satt på 5 alarm dagen inann från 6:30-7:30 så att jag kan vakna helt. Jag tar min mobil som ligger på nattduksbordet bredvid min säng och går in på tiktok och skrollar lite, jag reser mig ur sängen ungefär 7:30 och sätter på mig kläder. Jag brukar ofta sätta på mig ett par jeans, strumpor, huddie och en t-shirt. (Jag sover i kalsonger). Sen går jag ner för trappan till köket och tar fram min egna frukost som oftast brukar bestå av flingor och youghurt som jag häller ner i en skål. Jag brukar ta ganska mycket och jag brukar bli klar runt 7:45. Då går jag upp för trappan till badrummet och borstar mina tänder med en eltandborste i 2 min. Sen så packar jag ner alla mina skolmaterial och lite extra kläder beroend på vilket väder det är. Jag låser upp garaget och tar ut min cykel och börjar cykla ungefär 7:53. Jag bor väldigt nära skolan så det tar ungefär 4 min att cykla dit. Jag låser fast min cykel och sedan går jag till klassrummet. Första lektionen är No som börjar 8:00. Vi har det i 45min för sen så har vi bild i 45min också. Vår första rast börjar 9:30 direkt efter bilden. Vi går in 10:00 och har musik som slutar10:45. Sedan har vi matte och därpå Engelska. Lunchen startar 12:10 direkt efter engelskan. Direkt efter har vi vår andra rast och sedan So. Vi slutar 14:15 och då går jag till min cykel och låser upp den så sedan åker jag oftast hem om jag inte ska till nån vän direkt efter. Om jag åker hem istället för att vara med nån så brukar jag oftast göra ett sort glas oboy samt kolla på mobilen, om jag är hungrig också så roastar jag två mackor. Sen brukar jag gå upp till övervåningen och så sätter jag mig antingen framför min dator, lägger mig i sängen eller så sätter jag mig vid tvn och spelar Fifa/Gta medan jag kollar på mobilen. Jag gör det ungefär till det blir mat som brukar vara runt 18:00, jag har träning som börjar 19:15 på Måndagar så jag äter upp, byter om och cyklar ner till träningen ungefär 19:00. Jag ger järnet på träningen och är helt slut vid 20:45 då vi slutar. JAg cyklar hem och gör oftast två mackor medans jag kollar på mobilen. Jag brer på smör och sätter mig ner och äter. Sen går jag oftast upp till min säng och håller på med mobilen till ungefär 22:00 då jag gör popcorn i vår popcorn maskin. Sne går jag och borstartänderna 22:45 ungefär. Därefter går jag till sängen och håller på med mobilen till ungefär 23:20 sen går jag och lägger mig. Slut.

Jag är en kille som går i sexan. Mina föräldrar kommer att skilja sig nu så det hära schemat kommer nog att ändras men det är så det ser ut just nu.

Publicerat

23 oktober 2023

Berättat av

Erik

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/05484

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Byleskolan

Klass

6C

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!